A rendőrség épp házkutatást végzett, amikor beléptek a drogdílerhez a vásárlók

Tíz évig volt drogfüggő, megmutatta, hogy néz ki miután leszokott - Fotó kokain
Vágólapra másolva!
A budapesti rendőrség kábítószer kereskedelem miatt folytat eljárást egy 55 éves budapesti nővel szemben, aki több alkalommal a „kristály" néven ismert új pszichoaktív anyagból adott el több embernek Budapesten.
Vágólapra másolva!

A nyomozás adatai szerint 2023. május 6-án 20 óra körül a rendőrök igazoltattak egy férfit az egyik XX. kerületi utcában. A rendőrség akkor több, kábítószergyanús fehér porral szennyezett alufólia darabot találtak. A férfi bevallotta, hogy azokban „kristály" volt, ezért őt mintavételre előállították, majd kihallgatták. A férfi beismerő vallomást tett.

Az eset körülményeinek tisztázása során a nyomozók azonosították egy nőt, aki mint kiderült a kihalgatott férfi dílere volt, majd 2023. május 18-án délelőtt rajtaütöttek a pesterzsébeti házában.

A rendőrök a nő otthonában közel 60 gramm kábítószergyanús fehér anyagot, valamint többmillió forintot találtak és foglaltak le.

A kutatás alatt a feltételezett díleren kívül egy másik nőt is az ingatlanban találtak, valamint az eljárási cselekmény alatt még három férfi is megjelent a háznál, így őket a rendőrök bűncselekmény gyanúja miatt előállították. A mintavételt követően kihallgatták őket is.

A kábítószer-kereskedelem miatt a nyomozók a dílert őrizetbe vették, valamint indítványozták letartóztatását. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az ügy további körülményeit.

Címlapi kép illusztráció!