Itt vannak a brutális részletek a nyírkátai gyilkosságról - videó

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságon emberölés gyanúja miatt nyomoznak az ellen a 31 éves, nyírkátai férfi ellen aki megölte 34 éves, terhes feleségét.
a férfi rendszeresen rátámadt a feleségére
Vágólapra másolva!
Egy kés is volt annál a nagykátai férfinál, aki szombat hajnalban a hajánál fogja kirángatta egy erdőbe 4 és fél hónapos terhes feleségét Nyírkátán a TV2 Tények információi szerint. De nem azzal, hanem végül a puszta kezével végzett az asszonnyal, vagy agyonverte vagy megfojtotta. Felkavaró riportot közölt a hírműsor.
Vágólapra másolva!

Szalaggal és rendőrautóval zárták le a tetthelyhez vezető erdei utat a rendőrök miután riasztották őket a helyiek, akik rátaláltak az áldozatra.

- idézte fel a tévéseknek egy férfi, aki akkor értette meg, hogy a nő már nem él, amikor közelebb léptek hozzá.

a férfi rendszeresen rátámadt a feleségére Forrás: Origo

Hamar kiderítették a nyomozók, hogy a nő éppen az első gyereküket várta, de annyira félt agresszív férfjétől, aki rendszeresen verte, hogy elköltözött a barátnőjéhez. Innen csalta ki a férje május 27-én hajnalban,

aztán a hajánál fogva végigvonszolta az úton, egészen az erdőig, ahol végzett vele.

A földön még akkor is ott hevert az áldozat hajából kitépett darab, amikor a TV2 Tények riportere és operatőre megérkezett. Az áldozat barátnője a történtek után azonnal hívta a rendőröket, akiknek a helyiek arról számoltak be, hogy az őrjöngő férfi kezében kést is láttak, de úgy tudni, hogy végül ezt nem használta.

Vagy megfojtotta vagy agyonverte az asszonyt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságon emberölés gyanúja miatt indult nyomozás a 31 éves, nyírkátai férfi ellen aki megölte 34 éves, négy és fél hónapos terhes feleségét. A támadó elmenekült, de nem sokáig bujkált. A gyilkosság után pár órával elfogták a rendőrök.