Hátrafordult a sofőr az útlevelekért, ezért halt meg egy szerb nő egy balesetben Röszkénél. A hétszemélyes autóban hatan ültek és Németországból tartottak Szerbiába. Amikor a határátkelőhöz értek, a sofőr hátrafordult, hogy elkérje az utasoktól a papírokat, és nem vette észre, hogy előtte a kocsisor megállt. Nagy sebességgel, fékezés nélkül csapódott neki egy kamionnak. A baleset tavaly áprilisban történt, a sofőr ellen most emeltek vádat.

Szinte semmi nem maradt a családi autóból. A teteje behajlott, a szélvődője kitört, a motorháztetője lerepült, a jobb eleje pedig gyakorlatilag eltűnt az ütközéstől. Akkora sebességgel csapódott az álló kamionnak, hogy gyakorlatilag visszapattant és a külső sáv szélén, félig keresztbe fordult állt meg 20 métterrel arrébb.

Az a szerb nő, aki az anyósülésben ült, azonnal meghalt, két utast súlyos sérülésekkel, hármat könnyű sérülésekkel vittek kórházba. A sofőrt halálos közúti baleset gondatlan okozásával vádolják. Ügyében a Szegedi Járásbíróság hoz majd ítéletet.