Szégyentabló: bemutatjuk a milliókat kereső baloldalt - a pedagógusok béremelése ellen harcolnak Brüsszelben

Vágólapra másolva!
A közpénzből súlyos milliókat kereső baloldali EP-képviselők mindent megtesznek, hogy Magyarország ne juthasson hozzá a nekünk jogosan járó uniós pénzekhez. Teszik ezt azért is, hogy a tanárok ne kaphassák meg a nekik járó 800 ezer forintos fizetést. Mutatjuk, kik azok, akik a Magyarország elleni áskálódással tönkre akarják tenni a közoktatást. A Belügyminisztérium egyébként vasárnap pedagógusnapi köszöntőjében azt írta, hogy minden idők legnagyobb pedagógus-béremelését tervezik.
Vágólapra másolva!

A baloldal EP-képviselői évek óta semmilyen érdemi, az országot és az ország ügyét akármilyen értelemben is előmozdító politikai tevékenységet nem végeznek. Az utóbbi időben kifejezetten arra utaznak, hogy Magyarország ne kapja meg azokat az uniós pénzeket, amelyek feltétlenül szükségesek lennének a tanárok béremeléséhez.

Ezek a baloldali EP-képviselők havi 5-6 millió forintnak megfelelő eurót keresnek és minden erejükkel azért küzdenek, hogy a pedagógusok bére ne érhesse el a nekik járó havi 800 ezer forintot, ne történhessen meg a szükséges béremelés. Eközben ugyanezek a politikusok erőszakos tüntetéseket szerveznek, gyerekek és fiatalkorúak bevonásával, újabb és újabb politikai színészek porondra állításával.

Gyurcsányné és a DK-sok

Gyurcsány Ferenc felesége egyenesen kijelentette, hogy a baloldal szemérmetlenül politikai tőkét kovácsol abból, hogy Magyarországtól jogtalanul visszatartják az EU-s pénzeket.

— állította Gyurcsányné.

Gyurcsány Ferenc felesége milliókat keres, miközben akadályozza a pedagógusbérek emelését Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Gyurcsányné szerint a visszatartott EU-s pénzek már Magyarországon lennének, ha a férje által a háttérből irányított dollárbaloldal lenne kormányon.

Molnár Csaba a Gyurcsány-párt szintén milliókat kereső politikusa a tanárok béremelésének ellehetetlenítésén dolgozik Forrás: Facebook

Molnár Csaba a Gyurcsány-párt egy másik, milliókat kereső EP-képviselője nem átallott olyan kijelentést tenni, miszerint neki „hazafias kötelessége" megakadályozni az uniós pénzek Magyarországnak való kifizetését. Molnár is fontos színésze annak a gyurcsányista politikai színjátéknak, amelynek lényege, hogy minél hangosabban állítsák, hogy a pedagógusok bérrendezésére szüksége van, ezzel párhuzamosan azonban mindent megtegyenek annak érdekében, hogy ez a bérrendezés ne történhessen meg.

Ara-Kovács Attila, a Demokratikus Koalíció (DK) milliókat kereső képviselője az Európai Parlament strasbourgi épületében Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Ara-Kovács Attila, aki szintén a Gyurcsány-párt által rá osztott EP-képviselő szerepében tetszeleg, egy év eleji nyilatkozatában úgy fogalmazott: lehetetlen, hogy pártja képviselői megszavazzák az országnak járó uniós támogatások folyósítását. Ugyanebben a beszélgetésben állatokhoz hasonlította a kormánypárti politikusokat:

A milliós fizetést zsebre tevő Gyurcsány-párti Rónai Sándor Forrás: Origo

A gyurcsányista Rónai Sándor EP-képviselő explicit módon követelte, hogy Magyarország kormánya ne férhessen hozzá uniós forrásokhoz, hanem azokat bizonyos „civil szervezeteknek" folyósítsák. Rónai annyira nem viseli szívén a hazája sorsát, hogy elfogadta a Sargentini-jelentés egy frissített verzióját, a Delbos-Corfield-jelentést is.

Donáth Anna és Cseh "Katka"

A folyamatosan gyalázkodó Donáth Anna szerint Magyarország pénzügyi irányítását egy az egyben Brüsszelnek kellene kézbe vennie. Magyarország nemzeti szuverenitása úgy tűnik, hogy a baloldali politikusnő szerint nemhogy megőrzendő érték, hanem egyenesen felszámolandó teher. Donáth ügyködése súlyos magánéleti botrányokkal van szegélyezve, családja régóta összefonódott a Rákosi-rendszer legnagyobb hatalmú politikusaival és a Gyurcsány-klánnal. Donáth László és Gyurcsány Ferenc közeli, bizalmi kapcsolatban állnak egymással. Donáth Anna baloldali politikusnőként pedig évek óta lobbizik azért, hogy Magyarország ne férhessen hozzá a nekünk jogosan járó forrásokhoz.

Donáth Anna a Gyurcsány-klánnal szorosan összefonódó Donáth-család sarja Fotó: Csudai Sándor - Origo

Miközben milliárdos értéket meghaladó vagyont foglalt le a közelmúltban a nyomozó hatóság a momentumos Cseh Katalinék botrányában meggyanúsított személy érdekeltségeinél, a baloldal európai parlamenti képviselőnője megfigyelőként tagja volt még az EP költségvetési ellenőrző bizottság delegációjának is, amely május 15–17. között Magyarországra látogatott, hogy az uniós támogatások felhasználását ellenőrizze.

A döbbenetes pénzügyi csalási botrányba keveredett baloldali Cseh Katalin Forrás: Facebook

Cseh idén márciusban egy Facebook-bejegyzésében büszkén számolt be arról, hogy az Európai Unió jogtalan pénzvisszatartási gyakorlatának kialakításában eminens szerepet játszott:

— írta a milliókat kereső, súlyos pénzügyi botrányba keveredett baloldali politikusnő.

Apáti Bence korábban tényfeltáró videóban mutatta be Donáth és Cseh EP-s tevékenységét:

Gyöngyösi Márton

A korábban zsidókat listázni akaró politikus, a mára baloldalivá vedlett Jobbik elnöke, Gyöngyösi Márton, akit az amerikai nagykövet Nagy Ervin, az RTL Klub baloldali aktivista sorozatszínészének társaságában látott vendégül nemrég a nagykövetség széderestjén, Soros György által gründolt alapítványoknak juttatná az EU-s pénzeket ahelyett, hogy abból a pedagógusok bérrendezésére fordítana.

A szintén milliókat kereső Gyöngyösi Márton is a tanárok béremelése ellen dolgozik Forrás: © European Union 2022 - Source : EP/Fred Marvaux

Hiába tehát a belföldön nagy elánnal előadott pedagóguspárti színészkedés, ha a baloldal politikusain múlik, a tanárok sosem kaphatják meg a nekik járó 800 ezer forintos bért.