Háborúpárti baloldal: így akarnak megdolgozni a Soros-dollárokért Karácsonyék

Vágólapra másolva!
A dollárbaloldal régóta próbálja belesodorni Magyarországot a szomszédunkban zajló háborúba, nemrég pedig a korrupt brüsszeli vezetéssel közösen egy Magyarországot elítélő állásfoglalást fogadtak el. A dollárbaloldal minden esetben jelzi Brüsszelnek és Amerikának, hogy amennyiben ők kerülnének hatalomra, abban a pillanatban hadviselő féllé válna Magyarország. Legutóbb Horn Gábor, Karácsony Gergely volt főnöke és Gyurcsány Ferenc államtitkára az ATV-nek nyilatkozva beszélt arról, hogy Magyarország a NATO és az Európai Unió tagjaként hadban áll Oroszországgal. Ezzel Karácsony Gergely korábbi mondatát erősítette meg, amikor a baloldali főpolgármester arról beszélt, hogy "éppen háborúban állunk azzal az országgal, amely beszállítója volt ennek a metróbeszerzésnek". Tehát teljesen egyértelmű, hogy Brüsszel az európai uniós forrásokkal kívánja kizsarolni, hogy Magyarország belépjen a háborúba, de az is céljuk, hogy az a dollárbaloldal kerüljön hatalomra, amely mindenben engedelmeskedik a korrupt brüsszeli vezetésnek.
Vágólapra másolva!

Nem telik el úgy hét Brüsszelben, hogy ne foglalkoznának Magyarországgal, ahelyett, hogy a lényeges kérdésekről, például az elhibázott szankciókról tárgyaljanak. Hazánk az egyetlen európai ország a Vatikánon kívül, amely továbbra is következetesen kitart a békepárti álláspontja mellett, és nem hajlandó beállni a háborút támogatók sorába. Most már nem titok, hogy

minden támadás mögött, amelyet indítanak Magyarország ellen, az áll, hogy meg akarják változtatni a magyar békepárti álláspontot.

Ami döbbenetes, hogy a dollárbaloldal készségesen segíti a brüsszeli hadjáratot a külföldről nekik juttatott guruló dollárokért cserébe. Tehát a dollárbaloldal a külföldről, főként Soros Györgytől kapott guruló dollárokért cserébe nemcsak elárulja saját hazáját, hanem még készségesen segíti is a brüsszeli bürokratákat abban, hogy támadják Magyarországot. A céljuk az, hogy háborúba sodorják Magyarországot, és minél következetesebben képviseli a kormány azt, hogy nem vagyunk háborúpártiak, a baloldal Brüsszellel karöltve annál durvább támadásokat intéz ellenünk és helyezi nyomás alá a kormányt.

Gyurcsány volt államtitkára is uszításba kezdett

Legutóbb elképesztő háborús uszítással állt elő a dollárbaloldal. Most éppen Karácsony Gergely volt főnöke, Horn Gábor mondta azt, hogy Magyarország igenis háborúban áll Oroszországgal. Az ATV-nek nyilatkozva beszélt arról, hogy

Magyarország a NATO és az Európai Unió tagjaként hadban áll Oroszországgal.

Horn azt mondta:

A tutyimutyi Karácsony is hirtelen határozott lett, amikor a háború került szóba

Horn Gáborhoz hasonlóan Karácsony Gergely is arról beszélt nemrég, még az M3-as metró felújítása kapcsán, hogy

Ez a kijelentés Karácsony esetében sem elszólás volt, hiszen még a műsorvezető ellenkezésére is

határozottan kiállt amellett, hogy háborúban vagyunk. Ez azért is szokatlan, mert Karácsony mindig elbizonytalanodik és megijed a visszakérdezésektől. Az, hogy most ilyen határozott volt, egyértelműen bizonyította, hogy előre betanult szöveget mondott: nyilvánvaló, hogy a háborúpárti állásponttal meg kell szolgálni a guruló dollárokat.

Tordai Bence is uszít

Már a háború kitörésekor világossá vált, hogy a baloldal háborúpárti és belesodorná az országot a borzalmas fegyveres konfliktusba. A guruló dollárokkal kitömött baloldal folyamatosan azt harsogja, amit a brüsszeli és az amerikai szponzorok elvárnak. Ez pedig nem más, mint Magyarország belekényszerítése a fegyverszállításokba és a több mint egy éve pusztító háborúba. Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa például azt mondta tavaly áprilisban, hogy

Tordai később is megerősítette ezt, újra kijelentette, hogy fegyvereket kellene szállítanunk Ukrajnának, ahogy „mindenki" teszi. Ezt követően ismét megerősítette, hogy a dollárbaloldal mindenképp fegyvereket küldene Ukrajnába. Idegesen a következőket mondta Bohár Dániel riporter kérdésére:

"AHOGY MINDEN TISZTESSÉGES ORSZÁG KÜLD FEGYVEREKET UKRAJNÁNAK, ÚGY MAGYARORSZÁGNAK IS KÉNE".

Gyurcsány is a háború pártján

Korábban Gyurcsány Ferenc szintén egyértelművé tette háborúpárti álláspontját, szerinte ugyanis

pocsék ember, aki nem hal meg Ukrajnáért.

A háború egyéves évfordulóján pedig

szégyenletesnek nevezte a kormány békepártiságát, és lényegében a fegyveres konfliktus folytatását népszerűsítette.

Összejátszanak Brüsszellel

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az Európai Parlament magyarellenes zöld párti képviselője, Gwendoline Delbos-Corfield teljesen egyértelműen elmondta szerdán, hogy

azért vennék el Magyarországtól az uniós elnöki posztot, mert a magyar kormány békepárti álláspontot képvisel.

A magyar dollárbaloldal készségesen segíti ezt a hadjáratot a külföldről nekik juttatott guruló dollárokért cserébe. A Momentum európai parlamenti képviselője, Cseh Katalin, és a német zöld párti Daniel Freund volt az előterjesztője annak az állásfoglalás-tervezetnek, amely el akarja venni Magyarországtól a 2024-es uniós soros elnöki tisztet.

A határozatot csütörtökön nemcsak beterjesztették, hanem el is fogadták.

Ismét elítélték Magyarországot

Arról is írtunk, hogy az Európai Parlament megszavazta a Magyarországot elítélő állásfoglalást, amely egy újabb szintre emeli a brüsszeli zsarolást. Ezzel próbálnak meg nyomást helyezni hazánkra annak érdekében, hogy a kormány változtassa meg békepárti álláspontját. Brüsszel célja, hogy Magyarország behódoljon és teljesítsen minden egyes követelést. A szavazás legdöbbenetesebb eleme az volt, hogy Marc Tarabella belga EP-képviselő is szavazhatott, természetesen Magyarország ellen. Tarabellát az Európai Parlament korrupciós botránya miatt tartóztatták le, nemrég engedték ki az előzetes letartóztatásból házi őrizetbe - és a velejéig korrupt brüsszeli politikus a korrupciós helyzetre hivatkozva szavaz Magyarország ellen.

A kormány kiáll békepárti álláspontja mellett

- erről már Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt csütörtöki videónyilatkozatában. A kormánypárti politikus azt mondta: még "fel sem ocsúdtak a megdöbbenésükből" azután, hogy Karácsony Gergely bejelentette, hogy Magyarország már hadban áll, Szelényi Zsuzsanna volt baloldali képviselő, a "Soros Egyetem jelenlegi programigazgatója" már arról győzköd mindenkit, hogy a háborúból egyszerűen nem maradhatunk ki. Hozzátette: Európából pedig a jól ismert magyarellenes, brüsszeli háborús uszító, Daniel Freund csatlakozott ehhez az állásponthoz egy nyilatkozattal.

- fogalmazott Hollik István. Hangsúlyozta:

a háború szólistái továbbra sem tettek le arról, hogy belesodorják Magyarországot a háborúba.

- hangoztatta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Nem szavazták meg a békepárti határozatot

Arról se feledkezzünk meg, hogy a dollárbaloldal nem támogatta a kormány által benyújtott békepárti nyilatkozatot sem. Ezt Dömötör Csaba parlamenti államtitkár foglalta össze az alábbi videóban.

Kampányt indít a Fidesz

A dollárbaloldal a kezdetektől fogva a háború pártján áll, hogy teljesítse a guruló dollárokért cserébe kiszabott feladatát. Többször kiderült, hogy magyar katonákat és fegyvereket küldenének a háborús övezetbe. Pedig a felmérésekből ők is tudhatják, hogy a magyarok döntő többsége a béke és a magyar kormány mellett áll. Mivel a baloldal minden nap egyre erőteljesebben teszi nyilvánvalóvá a háborúpárti hozzáállását, ezért a Fidesz bejelentette azt, hogy kampányt indít azért, hogy megmutassa, mire is készül a háborúpárti baloldal, és hogy milyen következményei lennének a totális háborúnak.

Abban már csak reménykedni lehet, hogy mielőbb észhez tér a magyar baloldal, és végre a béke pártjára áll.