Újabb dollárbaloldali háborús uszítás: Karácsony volt főnöke szerint is hadban állunk Oroszországgal

Horn Gábor
Horn Gábor interjú
Vágólapra másolva!
Újabb elképesztő háborús uszítással állt elő a dollárbaloldal. Karácsony Gergely volt főnöke, Horn Gábor szerint Magyarország igenis háborúban áll Oroszországgal.
Vágólapra másolva!

Horn Gábor, Karácsony Gergely volt főnöke és Gyurcsány Ferenc államtitkára az ATV-nek nyilatkozva beszélt arról, hogy Magyarország a NATO és az Európai Unió tagjaként hadban áll Oroszországgal.

A dollárbaloldal régóta próbálja belesodorni Magyarországot a szomszédunkban zajló háborúba, nemrég pedig a korrupt brüsszeli vezetéssel közösen egy Magyarországot elítélő állásfoglalást fogadtak el.

Teljesen egyértelmű, hogy Brüsszel az európai uniós forrásokkal kívánja kizsarolni, hogy Magyarország belépjen a háborúba, de szintén céljuk, hogy az a dollárbaloldal kerüljön hatalomra, amely mindenben engedelmeskedik a korrupt brüsszeli vezetésnek.

Az összefonódást jól mutatja, hogy Hadházy Ákos a brüsszeli zsarolóbizottság tagjának, a magyarellenes EP-képviselőnek Daniel Freundnak ad tippeket, miközben a dollárbaloldal képviselői mindent elkövetnek, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó forrásokat, a tanárok bére pedig ne emelkedjen 800 ezer forintra.

Horn Gábor szerint Magyarország már belépett a háborúba Fotó: Polyák Attila - Origo

Mint ismert, Freund is korábban számtalan alkalommal hangoztatta, hogy amíg Magyarország nem lép be a háborúba, addig nem fognak érkezni források. Természetesen a dollárbaloldal lépten-nyomon próbálja jelezni a brüsszeli főnököknek, hogy amennyiben ők kerülnének hatalomra, gyakorlatilag abban a pillanatban hadviselő féllé válna Magyarország.

Horn Gáborhoz hasonlóan Karácsony Gergely is arról beszélt nemrég, még az M3-as metró felújítása kapcsán, hogy

Arról se feledkezzünk meg, hogy a dollárbaloldal nem támogatta a kormány által benyújtott békepárti nyilatkozatot sem. Ezt Dömötör Csaba foglalta össze az alábbi videóban: