Folytatódik az összeomlás a Telexnél

Dull Szabolcs
Dull Szabolcs, a Telex főszerkesztője
Vágólapra másolva!
Rövid idő leforgása alatt már az ötödik munkatárs távozik a borzalmas olvasottsággal rendelkező volt indexesek blogjától, a Telextől. 
Vágólapra másolva!

A rossz eredmények miatt összeomlásszerű helyzet körvonalazódik a dollármédia háza táján. A 444 nevű Soros-blog után most a Telex nevű blognál tapasztalható hasonló folyamat. Nagyon rövid időn belül már az ötödik ismert munkatárs távozik a borzalmas olvasottsággal rendelkező baloldali propagandalaptól. Egy bűnügyi riporter személyes okokra hivatkozva adta be felmondását, azonban természetesen a lépésnek köze van a távozáshullámhoz és a kirúgásokhoz.

Dull Szabolcsot, a Telex főszerkesztőjét is leváltották pénteken Forrás: Facebook

Legelőször Munk Veronika alapító-főszerkesztőt váltották le, aki átigazolt a szlovák Soros-médiabirodalomba. Két héttel ezelőtt távozott a laptól az állítólag rendszeresen hisztériázó főszerkesztő-helyettes. Rajta kívül távozott Rovó Attila főszerkesztő-helyettes, valamint Haász János szerkesztő és Lovas Gergő főszerkesztő-helyettes is. Pénteken pedig lemondott (leváltották) Dull Szabolcs alapító-főszerkesztőt is. Ő arról ismerszik meg, hogy híváslistája alapján lebukott: rendszeresen hívogatta Gyurcsány feleségét.

Ez természetesen nem magyarázható mással, mint hogy a dollármédiában kiemelt szerepet szántak a lapnak, amely nem hozza a számokat, és kimondottan borzalmas az olvasottsága.

Érdekes, hogy Varga Zoltán vörösbáróhoz, a 24 nevű baloldali propagandalap tulajdonosához meglehetősen közeli, megmosolyogtató baloldali "médiablog" milyen szánalmas lelkesedéssel tudósít a 444 és a Telex gondjairól. Ugyanis a 24 abban reménykedik, hogy külföldről több pénz jut hozzájuk, ha a többiekkel látható gond van.