Összeveszett barátnőjével, majd annak apjával egy kamaszfiú Környén, majd bosszúból megfenyegette a családot, hogy megöli őket, ezen kívül pornóvideót készített a kiskorú lányról, majd továbbküldte ismerőseinek, és az áramot is kikapcsolta a házukban. A fiúra felfüggesztett fogház várhat.

A kamasz július 8-án barátnője apjának környei házában volt a lánnyal addig, amíg az apa meghallotta, hogy hangosan veszekszenek, ezért elküldte onnan.

Mielőtt azonban még távozott volna, a fiú megállt a ház előtt, és megfenyegette barátnője apját.

Három nap múlva részegen, éjfél után 10 perccel ismét megjelent a házuknál, hangosan szitkozódott, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli őket. Ezután kinyitotta a kertkaput,

benyúlt a kertben lévő kapcsolószekrénybe, és lekapcsolta az áramot. Emellett pornóvideót készített barátnőjéről, anélkül, hogy a lány beleegyezett volna, majd interneten elküldte a felvételt három embernek.

Így akarta ráávenni a lányt, hogy visszaírjon neki. 

Az ügyészség magánlaksértés, zaklatás, gyermekpornográfia és személyes adattal visszaélés kísérlete miatt emelt vádat a fiatal ellen, és pártfogó felügyelete mellett próbaidőre felfüggesztett fiatalkorúak fogházbüntetés kiszabását javasolta vele szemben, emellett azt, hogy a próbaidő alatt szerezzen munkát, vagy vegye fel a kapcsolatot a munkaügyi központtal. Ezen kívül indíványozták, hogy végleg tiltsák el minden olyan foglalkozástól, ahol kiskorúakkal kerülhetne kapcsolatba.