Migránskvóta: Brüsszel nem törhet meg minket

határ, határsértés, migráns, kerítés, illegális határátkelés
Röszke, 2015. szeptember 7. Illegális bevándorlók sétálnak a síneken a Horgos-Szeged vasútvonalon, Röszke határában 2015. szeptember 7-én. MTI Fotó: Molnár Edvárd
Vágólapra másolva!
Nem túl kreatív a fősodratú európai balliberális elit: újra elővették a egy lejárt szavatosságú, számukra egyszer már totális bukást jelentő migránskvóta ügyét. Olyannyira elővették, hogy arról - a demokrácia nagyobb dicsőségére - többségi szavazással döntöttek az uniós belügyminiszterek tanácsában. Magyarul, annak a tagállamnak is el kell fogadnia az elképzelést, aki ellenzi azt.
Vágólapra másolva!

Az uniós ostort azzal csattogtatják, hogy az az ország, amely nem hajlandó a befogadásra, migránsonként 20 ezer eurós sarcot köteles fizetni Brüsszelnek. Mi ez, ha nem egy újabb zsarolás? Annyira fontos a balosoknak a migránsok erőszakos betelepítése, hogy az orosz-ukrán háború árnyékában is ezzel foglalkoznak, nem a béketeremtéssel.

Az állítólagos Ukrajna-párti unió egyébként a valóban a háború elől menekülő ukránok ellátására fejenként mindössze 200 eurós támogatást biztosít Magyarország számára. Az illegális, gazdasági, főleg iszlám hátterű migránsok tehát az uniós bürokratáknak - a húszezer eurós, kilátásba helyezett büntetés fényében - százszor többet érnek, mint a ténylegesen a halál elől menekülő, a keresztény kultúrkörhöz tartozó ukránok. No comment...

Az is visszás, hogy az unió a migránskvóta erőltetésével a nyugati államokat jellemző, migránsok okozta társadalmi és kulturális feszültséget próbálja exportálni a közép-európai tagországokba, ahol ilyen jellegű problémák nincsenek. Csak nézzünk rá a migránsokat korábban tárt karokkal váró Németországra, Franciaországra, Svédországra, a Benelux-államokra: nap mint nap újabb és újabb elképesztő történetet hallhatunk, olvashatunk a migráns hátterű terrormerényletekről, a nagyvárosok no-go zónáiról, ahová a rendőrség sem meri betenni a lábát. Ezeknek az embereknek lehetetlen az integrációja, az uniós vezetők a kötelező kvóta támogatásával egész Európa destabilizálását érnék el. Ebből mi továbbra sem kérünk!

De Brüsszel azt is újra bebizonyítja, hogy semmibe veszi a demokráciát, az uniós tagállamok önrendelkezési jogát, az európai állampolgárok véleményét, tehát a jogállamiságot is. 2016-ban ugyanis több mint 3 millió 300 ezer magyar szavazó népszavazáson nyilvánította ki, hogy elutasítja a migránsok kötelező betelepítését.

A mostani, friss határozatot áterőltető uniós tagállamokban kormányzatait többségében baloldali, progresszív pártok alkotják, akik osztják Soros György ideáját a nyílt társadalom megteremtéséről. Ez leegyszerűsítve nem szól másról, minthogy a homogén nemzetállamok a rosszak, folyton csak konfliktusokat robbantanak ki. Ellenben a föderális, egységes Európa a lehetséges világok legjobbika, ahol mindenki békében, boldogságban él, színre, szexuális irányultságra, nemzetiségre való tekintet nélkül. És aki ezt nem támogatja, azt meg kell bélyegezni, sőt egzisztenciálisan is tönkre kell tenni. Aki ugyanis arrafelé ellenzi a migrációt, az LMBTQ-jogok kiterjesztését, és a háborút, azt szélsőségesnek bélyegzik, sőt a munkahelyével, az egzisztenciájával játszik. (Erről sokat tudnának mesélni a németek, olaszok, svédek és franciák is...)

A nyugati államok, élükön Németországgal 2015-ben azért küldtek meghívást a közel-keleti, afrikai migránsoknak, hogy "színesebbé" tegyék Európát. A sorosista hálózatok és szövetségeseik, az álkonzervatív, valamint baloldali, progresszív kormányok ezzel is az európai nemzetek identitását vették célkeresztbe. Magyarország nemzeti kormánya ellen mindent bevetnek, a hazai ellenzéket is felsorakoztatva bele akarnak minket préselni a háborús mkonfliktusba, jogellenesen vissztartják a számunkra járó uniós forrásokat, illetve migránsokat akarnak telepíteni hazánkba.
De nem engedünk a 48-ból, újra feltűrjük az ingujjunkat és beleállunk a harcba. Egyszer már sikerült visszaverni a sorosista, migránspárti offenzívát, miért ne sikerülne újra és újra?
Nemet mondunk a migránsok betelepítésére, kiállunk a béke mellett, és a gyermekeink védelméért. Diktátumoknak soha nem engedelmeskedünk, erre tanít minket a történelmünk. Brüsszel sem törhet meg minket!