Borzalmas baleset történt, egy ember meghalt Tatabánya közelében

Környe, 2023. június 10.
Összeroncsolódott személygépkocsik, miután összeütköztek a Tatabánya és Környe közötti úton 2023. június 10-én. A balesetben, amelyben három jármű ütközött, egy ember meghalt.
MTI/Bodnár Boglárka
Környe, 2023. június 10. Összeroncsolódott személygépkocsik, miután összeütköztek a Tatabánya és Környe közötti úton 2023. június 10-én. A balesetben, amelyben három jármű ütközött, egy ember meghalt. MTI/Bodnár Boglárka
Vágólapra másolva!
Halálos baleset történt szombat délután Tatabánya és Környe között, ahol három jármű ütközött. A balesetben egy ember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt - közölte honlapján a rendőrség.
Vágólapra másolva!

A baleset a 8135-ös út 5-ös kilométerszelvényében történt, a rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést, kerülni az ipari park felé lehet.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ugyancsak a honlapján tájékoztatott arról, hogy egy embert a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki a járműből.

Összeroncsolódott kocsik, miután összeütköztek a Tatabánya és Környe közötti úton 2023. június 10-én. Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A címlapi kép illusztráció!