1949-ben született Vácott, középiskolai tanulmányait a váci gimnáziumban és a győri bencéseknél végezte, majd a pécsi főiskolán szerzett tanári diplomát. 1973-tól dolgozott, szakmai pályafutását a Magyar Rádió pécsi szerkesztőségben kezdte. 1987-ben igazgatóként ő indította el a Magyar Rádió Szegedi Körzeti Stúdióját.

A nyolcvanas évek utolsó harmadában az ellenzéki írásai, szerkesztői munkái miatt eltávolították a hazai médiából, ekkor a Szabad Európa Rádió munkatársa lett - írja a Magyar Nemzet.

A rendszerváltás után az MTV-be került, ahol előbb a Híradó szerkesztője volt, majd a Belpolitikai Szerkesztőség vezetője lett.

Ő jegyezte a Feketén-fehéren című aktuálpolitikai műsort. 1994-ben, a választások után eltávolították állásából. Ezekben az években jegyezte a Szamizdat című, magánkiadásban megjelenő politikai lapot. Később a Magyar Fórum, a Magyar Hírlap újságírója, rovatvezetője volt, majd vidéki szerkesztőségekben dolgozott.

Legutóbb a Szeged Ma portál külsős munkatársaként jegyzett tárcákat, esszéket.

Munkáját többször ismerték el rádiós és televíziós nívódíjjal. Megkülönböztetett figyelemmel kezelt témája a nemzeti-kulturális önazonosság kérdése volt.