506 millió forint, 19 befizetés és egy elbukott választás, miközben Budapest kasszája kiürült - így értékelte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára Karácsony Gergely botrányát az Országgyűlésben. 

Egyre többet tudunk arról, hogy az Önök főpolgármestere egy nagyon csúnya ügybe keveredett, vagy keverték, Karácsony mozgalmába 500 millió toltak, és egyetlen ember fizette be ezt az összeget, és azt állítják, hogy adománygyűjtő ládikákban gyűlt össze ez a pénz - így válaszolt Dömötör Csaba Tordai Bence (Párbeszéd) felszólalására. Az egész a dollárbotrány leágazása, miszerint az Önök kampányát külföldről fizették. Egyre erősebben él a gyanú, hogy az egész egy beavatkozási és pénzmosási ügy - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára. 506 millió forint, 19 befizetés és egy elbukott választás, miközben Budapest kasszája kiürült.  

500 milliós kampányfinanszírozási botrányba keveredett KarácsonyForrás: MTI/Balogh Zoltán

A kormány, és a kormánypártok több mint az elmúlt egy évtizedben a legtöbbet a magyar érdekekért dolgoztak, és annak megvédését tekintették a legfontosabbnak - mondta Menczer Tamás Ungár Péter (LMP) felszólalására. Ezek közé sorolta a migrációt, és a nyugat-európai események jól mutatják, hogy nem megy az együttélés - tette hozzá a külügyminisztérium államtitkára.

Az embereket szintén érdekli a háború, és a magyar emberek érdeke az azonnali tűzszünet és a béketárgyalások. 

Számos fontos kérdéssel foglalkozott az Országgyűlés, az pedig marhaság, hogy a külföldi beruházók nem fizetnek adót - zárta Menczer.