Vége az uborkaszezonnak és a nyári szünetnek, ezt mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a baloldali tüntetésekről ismert Pankotai Lili visszatért, és rögtön nekiment az államalapítás alkalmából tartott ünnepi tűzijátéknak – írja a Magyar Nemzet. A trágárságáról elhíresült aktivista a közösségi oldalán közölte azt, amire nincsenek szavak.

Éppen kilövitek az égbe a jövőnket

– tudatta a baloldal szószólója és provokátora a Facebookon, aki szerint

nem lehet elég messzire menni, hogy az ember ne hallja és érezze, ahogy minden egyes durranással szíven üti a valóság, és csak remélni tudom, hogy ti, magukat felnőtteknek valló emberek, öntudatlan vidámságban a gyerekeitekkel álltok, és nézitek a cirkuszt az árstoppos sörrel és kenyérrel a kezetekben. De hogy tudjátok, nem az a valódi gyilkos, aki meghúzza a ravaszt, hanem aki a fegyvert gyártja, és áhítattal nézi utána a vérvörös égboltot

– fogalmazott a tizennyolc éves diáklány, aki egy nyár eleji demonstráción azt mondta, hogy

minden magyar gyűlöletet reggelizik

előadása egy pontján pedig arról slammelt, hogy a „lopás helyett a sz...pás maradt".

Pankotai LiliFotó: Ladóczki Balázs - Origo

Kicsoda Pankotai Lili?

Pankotai Lili a tavaly októberi kormányellenes tüntetésen elmondott trágár beszédjéről híresült el, amiben olyan szavakkal tüntetett a nemzeti ünnepen, mint: „f.szomat bele", "a. f.szt", "ki kinek a f.szát szopja", ill. „kib.szott", „k.rvára".

FELSZÓLALÁSÁBAN KIÁLLT A GENDERIDEOLÓGIA MELLETT, TÖBBSZÖR BÍRÁLTA AZT IS, HOGY AZ APA FÉRFI, AZ ANYA PEDIG NŐ.

Továbbá saját iskoláját és tanárait szidalmazta. Pankotai trágár beszéde mellett a baloldali értelmiségek kiálltak, sőt a támogatást kifejezve még egy péniszt is rajzoltak Pankotai iskolájára.