Három embert is megvert egy férfi az esztergomi vasútállomáson, egyiküknek több csontját is eltörte. Az ügyészség garázdaság és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene, ami miatt börtönbe kerülhet.

Január 10-én az esztergomi vasútállomáson egy férfi elhagyta a mobiltelefonját, és bankkártyáját, melyre egy nő talált rá az épület mellett. A nő a talált tárgyakat a jegypénztárban le akarta adni, ám egy idegen férfi elkérte tőle. Addigra azonban odaért a tulajdonos, aki szóvá tette, hogy az övé a kártya és a telefon. 

Ezután mindkét férfi kiment az épületből, majd a peronon az a férfi, aki el akarta venni a másik értékeit,  rátámadt, és könyökkel arcon ütötte. Az áldozat a földre esett, és csak a szerencsének köszönhető, hogy megúszta könnyebb sérülésekkel a történteket.

Mint kiderült, ugyanez a férfi egy másik férfit is vállon lökött a váróteremben, mert nem adott neki pénzt és cigarettát.

A férfi azonban nem érte be ennyivel, még aznap a vasútállomás parkolójában egy harmadik férfit is megvert. Először megkérte, hogy vigye el őt valahová autóval, majd amikor a sofőr nemet mondott, ráütött a kocsira. A tulajdonos ekkor kiszállt a kocsiból, mire a férfi többször ököllel arcon ütötte. Az áldozat próbált védekezni, de a támadót a földre vitte, és

többször térddel megrúgta, majd felállt, és ütötte-verte az arcát és felsőtestét. A bántalmazott férfinak eltört a bordája és jobb alkarja, emellett, szemüregkeret- és orrcsonttörése lett.

A vádiratban az ügyészség börtönbüntetés kiszabását javasolta az agresszív férfival szemben.