A tegnap esti tüntetésen a HírTV stábja készített (volna) egy rövid interjút Pankotai Lilivel, amelyben a baloldali aktivistát a tüntetés céljáról kérdezték. A Magyar Nemzet cikke szerint a demonstrációk vezérszónoka a pedagógus törvénnyel kapcsolatos aggályait nem akarta (vagy nem tudta) megfogalmazni, az újságírói kérdésekre annyit tudott válaszolni: a pedagógustörvénnyel az a baj, hogy „Orbán Viktor Soros ösztöndíjjal tanult." A csoportosulás közben a „csend nem rend" kifejezést skandálta, amelyhez Pankotai is csatlakozott.

 Pankotai szerint tehát 

a pedagógustörvénnyel az a baj, hogy „Orbán Viktor Soros ösztöndíjjal tanult." A csoportosulás közben a „csend nem rend" kifejezést skandálta, amelyhez Pankotai is csatlakozott.  

A baloldal kihasználja a naiv fiatalokat

Korábban Rotyis Bálint, a Nézőpont Intézet elemzője az Origónak adott interjúban arra a kérdésre, hogy sok olyan fiatalt láttunk az elmúlt években, akik "politikai celebbé" váltak, a baloldal használta, majd eldobta őket. Nagy Blanka, Pankotai Lili, de folytathatnánk még a sort. Mi az oka, hogy a dollárbaloldal a fiatalokkal akar egy úgynevezett áttörést elérni?, azt válaszolta, hogy a baloldal felismerte, hogy azok a gyerekek, akik még az iskolapadot koptatják, nagyon könnyen befolyásolhatóak, így

A POLITIKAI PEDOFÍLIA A BALOLDALI ESZKÖZTÁR SZERVES RÉSZÉVÉ VÁLT. EZEK A FIATALOK NEM ISMERIK FEL IDŐBEN, HOGY EGYSZER HASZNÁLATOS, ELDOBHATÓ POLITIKAI TERMÉKKÉNT KEZELIK ŐKET A BALOLDALON.

A vesztesei ennek a politikának végső soron a Nagy Blankához és a Pankotai Lilihez hasonló fiatalok, akik néhány hétnyi népszerűségért cserébe akár a tanulmányaikat is képesek feláldozni.