A Telex újságírója elaludt a parlamentben – derül ki Deák Dániel bejegyzéséből. A XXI. Század Intézet vezető elemzője tett közzé egy leleplező fotót Simor Dánielről, aki az ország házában még a cipőjét is levette. Azon talán meg sem lepődik az ember, hogy a dollárbaloldal politikusai nem tisztelik az Országház méltóságát, és a botránypolitizálástól remélnek politikai előnyt, most már a dollármédia is hozza a formáját. Lehetséges, hogy Simor Dániel részeg volt a hétfői parlamenti ülésen?

Több furcsaság is történt már az ország házában, viszont hétfőn ismét sikerült felülmúlnia önmagát a dollármédiának.

Egyik újságírójuk, a Telex dolgozója, Simor Dániel ugyanis nem zavartatta magát, még a cipőjét is levette, és úgy gondolta, szunyókál egyet az Országgyűlés egyik impozáns termének kárpitján.

A kép tanúsága szerint

jól, kényelmesen elhelyezkedett, úgy pihent.

Ön szerint elképzelhető, hogy a telexes újságíró részeg volt?

Hadházy Ákos és a lyukas zokni

Arról már korábban írtunk, hogy az ex-LMP-s képviselők, Hadházy Ákos és Szél Bernadett korábban több napra beköltöztek az MTVA-székházba, és onnan olvasták fel az ellenzéki fake news média híreit, és követelték a vezérigazgató lemondását. Ekkor derült fény arra is, hogy az MTVA-ba való bejutásuk kálváriáját folyamatosan élő közvetítésben tudósító Szél Bernadettet nem engedték be a biztonsági őrök abba a mellékhelyiségbe, amelyikbe ő szeretett volna menni, helyette egy másikat ajánlottak fel neki. Hadházy Ákost pedig az MTVA operatőrei kapták lencsevégre,

AZ ÉPÜLETBEN EGY KANAPÉN, LYUKAS ZOKNIBAN SZUNYÓKÁLT AZ ELLENZÉKI FORRADALMÁR.

Hadházy Ákos lyukas zokniban aludt az MTVA-székházbanForrás: MTVA