Van üvegplafon a DK felett. 55 százalék - mindezt Gyurcsányné mondta a szélsőbaloldali propagandista, Gulyás Márton műsorában. Vagyis, szerinte 55%-ra képes Gyurcsányék pártja... Mint ismert, alig több, mint 10 százalékon állnak. Nem meglepő módon a szélsőbaloldali aktivista egyetlen érdemi kérdést sem tett fel a bukott kormányfő feleségének. A Magyarországot egy svédországi propagandafilmben gyalázó Gulyás megfelelő mikrofonállvány volt.    

Megmosolyogtató kijelentéseket tett Gyurcsányné a szélsőbaloldali propagandista, Gulyás Márton műsorában. A bukott kormányfő felesége természetesen egyetlen érdemi, vagy éppen izzasztó kérdést sem kapott, így nem volt nehéz dolga, hogy kifejtse a Gyurcsány-párt propagandáját. Ezek közül kiemelkedett, hogy Gyurcsányné úgy látja, diktatúra ez a rendszer. Persze a szélsőbaloldali propagandista minderre nem merte azt kérdezni, ha diktatúra lenne ez a mostani rendszer, akkor hogyan tud működni a DK. 

Gyurcsányné egyetlen érdemi kérdést sem kapott a szélsőbaloldali aktivistától, Gulyás MártontólFotó: Ladóczki Balázs - Origo

Kifejezetten nevetséges volt az is, amikor Gyurcsányné egy 55 százalékos támogatottságú DK-ról beszélt. 

A műsor jelentős részében minden gond nélkül mondta fel a Gyurcsány-párt kampányszlogenjeit és hazugságait a bukott kormányfő felesége. Gulyás persze mindehhez nevetgélve asszisztált, sőt több elképesztő álhírt is bedobott. Az utóbbiak közül érdemes kiemelni, hogy a kormány több százezer vendégmunkást akar betelepíteni, amiből egy szó sem igaz. 

Persze jutott egy kis fenyegetés is azoknak, akik nem kérnek Gyurcsánynéból. Azt mondta a rablóprivatizációban meggazdagodott milliárdos, hogy generációkra példát kell statuálni, hogy soha többé senkinek ne jusson eszébe ilyen mértékben kirabolni ezt az országot.

Korábban a parlamentben Gyurcsány fenyegette meg teljes kisemmizéssel Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház igazgatóját. Gyurcsányé tehát folytatta férje korábbi receptjét.  

Végezetül pedig egy kicsit megvédte a férjét is, és megerősítette, hogy nem fog távozni a politikából az országot csődbe vivő volt kormányfő.