Biztonsági kamera rögzítette, ahogyan egy férfi társával ellopott egy utánfutót a csémi benzinkútról. Mindketten börtönbe kerülhetnek.

2021. október 19-én a csémi benzinkút parkolójában leállítottak egy osztrák rendszámú utánfutót, mert a lámpája elromlott. Egy férfi néhány nappal később felfigyelt az utánfutóra, telefonjával fényképeket készített róla és elhatározta, hogy ellopja. A férfi a lopáshoz egy ismeretlen társát is segítségül hívta. Egy zárt áruszállítóval érkezett a benzinkútra, társa pedig követte. A férfi a teherautójával a pótkocsi mellé állt azért, hogy takarja vele. Ezután a társa egy autóval rátolatott az utánfutóra. A két férfi a pótkocsit az autóhoz kapcsolta, majd együtt mentek el, elöl a férfi társa haladt az autójához csatolt pótkocsival, ezt követte a teherautó.

A lopással 1 000 000 forintos kárt okoztak. A lopott pótkocsit - a rakomány biztosítására szolgáló védőrács nélkül - december 21-én az 1. számú főútról Naszályra vezető út mellett található fás-bokros területen találta meg egy szabadnapos rendőr.

A komáromi ügyészség lopás miatt emelt vádat a férfi ellen, és börtönbüntetés kiszabását javasolta.