Benzinnel locsolta le, aztán élve felgyújtotta barátját egy kegyetlen férfi Tatabányán

Vágólapra másolva!
Rettentő sérülés lett abból, hogy egy férfi megpróbálta megviccelni a barátját. Csikket dobott a másik férfi mögé, aztán azt benzinnel locsolta le. A kolléga négy hét alatt épült fel, közben kegyetlen fájdalmai voltak.
Vágólapra másolva!

A két férfi október másodikán Tatabányán benzines fűkaszával nyírta a füvet. 11 óra körül pihenőt tartottak, a betonpadkán ültek.

Egyikük aztán felpattant, és az égő cigaretta csikkét a kollégája háta mögé tette, és egy kupak benzint öntött rá. 

A cigaretta azonnal lángja azonnal felcsapott, és belakapott a férfi ruhájába, és hatalmas lánggal kezdett égni.

A gyújtogató próbált segíteni, a tüzet eloltani, illetve levenni a másik férfi a pólót.

Az egészet viccnek szánta. A másik férfi azonban nagyon súlyosan megsérült, másodfokú égési sérülései lettek, négy hét alatt épült fel.

A gyújtogatót felfüggesztett börtönre ítélhetik.

Ahogy azt korábban megírtuk, élve felgyújtotta fel barátját egy férfi, mert az elszerette a barátnőjét, egy másik férfi pedig szándékosan gyújtotta fel a garázst Rákospalotán, mert bosszút akart állni, de nem későbbi áldozatain, egy idős házaspáron, hanem a főnökén. Ő azonban nem sérült meg, ahogy a nyugdíjasokkal lakó 12 éves fiú sem, akit nagyapja még utolsó erejével a tetőre menekített. Egy újszászi férfi rendszeresen verte és megalázta az élettársát. Az egyik alkalommal úgy akart végezni vele, hogy rágyújtotta a házat, ahol bent volt a nő anyja és a szomszédjuk is.