Kocsis Máté: Extrém, ahogy Magyar Péter visszaélt a családi bizalommal - videó

Kocsis Máté, KocsisMáté, a Fidesz frakcióvezetője
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője
Fotó: MTI/Katona Tibor
Vágólapra másolva!
Magyar Péter extrém módon élt vissza a családi bizalommal, amikor titokban felvette a közte és a felesége közötti beszélgetést - erről Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője beszélt a Bayer show-ban.
Vágólapra másolva!

A kormánypárti politikus szerint afelett nem lehet napirendre térni, ha valaki a saját családjairól készít hangfelvételt. Kocsis Máté úgy látja, 

ha valaki ilyen módon visszaél a családi bizalommal, az miként gondolja, hogy a közéletben boldogulni fog, hiszen mindenkinek az lesz a kisagyában, hogy vajon felveszi-e ezt a beszélgetést.

A frakcióvezető emlékeztetett, Magyar ezzel a hangfelvétellel nem a feleségét, hanem saját magát és az álláshelyeit akarta védeni. Saját elmondása szerint azért készített hangfelvételt, hogy megvédje a megszerzett pozícióit, nem pedig a feleségét - jegyezte meg.

Veszélyes Brüsszel háborús politikája

Kocsis Máté úgy látja, a baloldal nyugati finanszírozói mindent megpróbálnak, hogy Magyarországnak háborúpárti kormánya legyen.

Kocsis Máté, KocsisMáté, a Fidesz frakcióvezetője
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője
Fotó: MTI/Katona Tibor

Azoknak, akik finanszírozzák a magyar baloldali politikát, most az, hogy Gyurcsány Ferencnek hívják vagy Márki-Zay Péternek vagy Magyar Péternek, vagy mit bánom én, hogy hívják őket, 

azoknak a finanszírozóknak elemi érdekük, minden pénzt megér számukra, hogy Magyarországnak háborúpárti kormánya legyen

- mutatott rá.

A pedofil bűnelkövetők elfelejthetik az elévülési időt

Még áprilisban benyújtja a kormány a gyermekvédelmi törvény szigorítását - mondta a Fidesz frakcióvezetője. A gyermekvédelemben dolgozó vezetőknek kötelező lesz a pszichológiai alkalmassági vizsgálat. A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportjának vezetője hozzátette: itt nem állnak meg.

Ne általánosítsunk, de a jelzőrendszerben résztvevők, gyermekháziorvosok, védőnők, pedagógusok nem jelzik az általuk észlelt bántalmazásokat. Hogy ezt miért, hogy nem akarnak belekeveredni, plusz munka, nem tudni, de van jó néhány ilyen eset. 

És ezentúl ez büntetőjogilag szankcionálva lesz

 - tette hozzá.

A teljes adást itt nézheti meg.