Botrányosan viselkedett Magyar Péter, hajnalban biztonsági őrök kidobták egy belvárosi luxus-szórakozóhelyről - videó

Vágólapra másolva!
Az egyik legdrágább szórakozóhelyen trágárkodott, cirkuszolt, próbált erőszakosan lányokat felszedni a baloldali exférj.
Vágólapra másolva!

Biztonsági emberek vezették ki Magyar Pétert Budapesten hajnali négy óra tájban egy „ötcsillagos”, leginkább az úgynevezett „felső tízezer” által kedvelt klubból. Ide egyébként a politikus testőrei kíséretében érkezett - írja a Ripost.

 Több szemtanú állítása szerint Magyar Péter az éjszaka folyamán, 

nagy mennyiségű alkohol elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik.

 Hangoskodott, és ahogy a helyszínen jelenlévők egybehangzóan állítják, egyre minősíthetetlenebbül viselkedett.  Több alkalommal alakult ki elfajulással, sőt tettlegességgel fenyegető szituáció, miután 

több hölgy férfipartnere számonkérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”.

 A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek.

Fotó: Ripost/Videa

A lap úgy értesült, hogy Magyar Péter belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a botrányos viselkedését. 

Verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számolt be több szemtanú.

A szórakozóhely biztonsági emberei a fenyegető helyzet súlyosságára tekintettel fizikai erőszakot alkalmazva, aztán Magyar Péter köré gyűrűt alkotva határozottan kivezetik a botrányosan viselkedő politikust - írja a lap.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!