Séfek a kórházakért

Fotó: Polyák Attila - Origo
1/20
A Magyar Gasztronómiai Egyesület és a Bűvös Szakács kezdeményezésére jótékonysági főzés indult az egészségügyben dolgozóknak.Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
2/20
Szakácsok munkaerővel, hentesek, pékek, cukrászok, beszállítók alapanyaggal, étteremtulajdonosok helyszínnel állnak rendelkezésre.Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
3/20
Ottjártunkkor az Uzsoki kórház dolgozói részére készítettek Magyarosi Gábor az Alabárdos étterem séfjének vezetésével 100 adag ételt amit ebédre ki is szállítottak.Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
4/20
Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
5/20
Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
6/20
Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
7/20
Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
8/20
Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
9/20
Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
10/20
Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
11/20
Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
12/20
Az étel bajor csülök volt blansírozott boros káposztával hajában sült burgonyával és sült oldalassal.Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
13/20
Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
14/20
Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
15/20
Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
16/20
Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
17/20
A kiszállítást egyadagos dobozokban oldják meg, de előre egyeztetett időpontban a mentők a Haris parkba beállhatnak és a helyszínen is átvehetik az ételt.Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
18/20
Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
19/20
Várhatóan lesz főzés Békásmegyeren az XXL konyháján is, hasonló feltételek mellett .Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo
20/20
Ha valaki tud felajánlást tenni vagy bármivel csatlakozni, szeretettel várják jelentkezését a buvosszakacs@gmail.com címen.Fotó: Polyák Attila - Origo