Az Euronics-ban, egész héten át tart a Black Friday

Vágólapra másolva!
November 21. és 27. között az áruházlánc egy egész héten keresztül várja 20-40%-os akciókkal a vásárlókat 69 üzletében és webáruházában egyaránt, hiszen az akciók jelentős része egész héten át elérhető lesz.
Vágólapra másolva!

Az Euronics műszaki áruházlánc idén a szórakoztató elektronikai termékek, a nagyképernyős TV-k, valamint az okostelefonok megnövekedett forgalmát jósolja.

A Black Friday és a hozzá kapcsolódó kedvezmények rendszere csupán néhány éve honosodott meg a hazai kiskereskedelemben, de máris látható változásokat hozott. A kiemelt karácsonyi időszak hosszabb lett: a bronz, ezüst és aranyvasárnap helyett már a Fekete Péntekkel kezdetét veszi.

Az Euronics tapasztalatai szerint 2016-ban elsősorban a 32”-nál nagyobb átmérőjű TV-k, a szórakoztató elektronikai tartozékok és telefonok, valamint az elöltöltős mosógépek voltak a legkeresettebbek a Fekete Pénteken. Íme, egy kis ízelítő a tavalyi számokból:

Euronics Black Friday - Best of 2016


Legmagasabb összegű vásárlás: 1 847 493 Ft
Legtöbb egyszerre vásárolt árucikk: 18 db
Legdrágább eladott termék: LG OLED TV

Mi várható idén?

A cég több milliárd forint értékű árukészlettel, 20-40%-os akciókkal várja a vásárlókat egy egész héten át (november 21-27.) a Black Friday időszak alatt. Idén a kis - és nagy háztartási, valamint a beépíthető gépek népszerűségére számít, továbbá a TV-k, a szórakoztató elektronikai termékek, valamint az okostelefonok elsőségét jósolja. 2017-ben várhatóan a minimum 40”-os képátlójú tévék és az 5”-os okostelefonok lesznek a kedvencek. A cég minden termékkategóriában készül azonban meglepetésekkel, sőt olyan érdekes és innovatív kategóriák, mint a VR kiegészítők, drónok, elektromos rollerek vagy segway-ek is elérhetők lesznek majd a kínálatban.

Sokéves tapasztalatunk, hogy a vásárlók igénylik a szakértői segítséget, hiszen a gyorsan fejlődő elektronikai piac hatalmas kínálatából nem könnyű kiválasztani a minden szempontból tökéletes termékeket. Országszerte 69 üzletünkben több, mint 800 szakértőnk várja a vásárlókat, és a webáruházunkban böngészőket sem hagyjuk magukra” – tette hozzá Dr. Fazekas Péter, az Euronics Műszaki Áruházlánc ügyvezető igazgatója.

Hogy az ajándék biztosan ott legyen a karácsonyfa alatt

Az év végi vásárlói roham közeledtével sokan aggódnak amiatt, hogy az online megrendelt termékek nem érkeznek meg időben. Az Euronics szakértői ennek megelőzésére az online-offline vásárlás kombinációját javasolják. A webáruházban megrendelt termékek átvehetők 69 üzletünk valamelyikében. Az Euronics országos lefedettségének köszönhetően mindenki talál a lakhelyéhez közeli áruházat.

A gördülékeny ügyintézés érdekében az áruházlánc jelentősen növeli az ügyfélszolgálat kapacitását, szélesebb termékválasztékkal, nagyobb raktárkészlettel és logisztikai partnerei bővítésével készül a november végi rohamra.

Black Friday áruhitel

A magyarországi háztartások egy részében áruhitel segítségével fedezik az év végi extra kiadásokat. Az Euronics számukra is kínál megoldást: a piacon elérhető legszélesebb körű hitellehetőségeket nyújtja az igénylők számára. A Black Friday akcióhoz kínált speciális hitelkonstrukciókkal kapcsolatosan és további információkért, 69 üzletben lehet kérni a szakértői segítséget, de érdemes ellátogatni az www.euronics.hu oldalra is a részletekért.