Ajándék a Telekomtól

Vágólapra másolva!
Ezért az ötcsillagos ajándékért érdemes dominóssá válni!
Vágólapra másolva!
Forrás: Magyar Telekom

Alaposan felpörgeti feltöltőkártyás ügyfelei számára az év utolsó hónapját a Magyar Telekom. A Domino ügyfelek díjmentesen juthatnak 5 GB adatforgalomhoz vagy 5 óra Telekom mobil hálózaton belüli beszélgetéshez. Ehhez elég letölteni – vagy ha már megvan, frissíteni – telefonjukra a Telekom applikációt, majd 2017. december 1-je és 10-e között aktiválni a választott kedvezményt.

Fontos tudni, hogy a két díjmentes forgalomból csak az egyik választható és csak külön-külön használhatók fel, együtt nem.

Forrás: Magyar Telekom

Az extra adatmennyiséget és beszélgetést kizárólag a Telekom applikáción keresztül lehet aktiválni és csak egyszer: a díjmentes keret felhasználása után nincs mód az újbóli bekapcsolásra. Az adat és perc mennyiség egy része ugyanakkor az EU-ban is felhasználható: az adatcsomagból 100 MB, a beszélgetésből 30 perc roamingolás közben is elérhető. Függetlenül attól, hogy az ügyfél az extra adatot, vagy az extra beszélgetést választja és a fenti időszakban mikor aktiválja, azt 2018. január 2-án éjfélig használhatja fel.