Egy helyen az ország gigaerős internettel felturbózott szálláshelyei

 

Az elmúlt időszakban mindannyian megtapasztaltuk, mennyire fontos a napi teendőink során a stabil, megbízható internetkapcsolat. Mostantól a belföldi kikapcsolódásra vagy természetközeli távmunkára vágyók is úgy netezhetnek a szállásokon, ahogyan azt megszokták. A Telekom és a Szallas.hu együttműködésének köszönhetően az utazók már csupán néhány kattintással, gyorsan és egyszerűen rászűrhetnek a Telekom gigaerős vezetékes internettel felszerelt szálláshelyekre az ország legnépszerűbb hazai szállásközvetítő portálján – ezzel is megkönnyítve számukra a döntést.

Akár pihenéssel, akár munkával vegyes kikapcsolódással töltjük az időt egy nyaralóhelyen, a jó minőségű internet alapfeltétel – többek között ez derült ki a Szallas.hu és a Telekom nemrég megjelent közvélemény-kutatásából. A havonta kétmillió látogatót jegyző utazási portál és Magyarország vezető telekommunikációs szolgáltatója azt vizsgálta, mennyire befolyásolja a szálláshely kiválasztásakor az utazni vágyókat a helyi internetelérés.

A több mint 3700 fő megkérdezésével, augusztus elején készült online felmérésben* a megkérdezettek több mint háromnegyede, 77%-a válaszolta azt, számára fontos, hogy a kiválasztott szálláshelyen legyen jó minőségű internet, 52%-uk számára pedig a netelérés egyenesen döntő szempont. Ehhez képest a szálláskeresők elég magas hányada, mintegy 43%-a korábbi belföldi utazásai során úgy tapasztalta, hogy ha volt is internet-hozzáférés a szálláson, az eléggé gyenge minőségű volt, akadozott, vagy csak bizonyos helyeken működött. Pedig az utazók felét (52%) ez a fajta kellemetlenség kimondottan bosszantja.

Mostantól egyetlen szálláskeresőnek sem kell órákat kutakodnia a neten, hogy ráleljen az ideális helyre, amely a kényelmének és az internettel kapcsolatos igényeinek is megfelel.  A Szallas.hu oldalhoz tartozó felületen ugyanis pár perc alatt, a megfelelő igények szűrésével, könnyen és egyszerűen megtalálhatja az ország legjobb, legszebb és egyben a Telekom gigaerős vezetékes internettel felszerelt pihenőhelyeit. (A Szállások Telekom gigaerős vezetékes nettel

elnevezésű listaoldalra valamennyi olyan előzetesen regisztrált szálláshely felkerül, amely gigabites, azaz mimimum 1000 Mbit/s letöltési sebességű vezetékes internet előfizetéssel rendelkezik szálláshelyén.) A szállásadók a Szallas.hu admin felületén tudnak regisztrálni erre a listára.

A szálláskeresőket extra kiemelések is segítik a portálon történő böngészés során: azon túl, hogy a gigaerős, fix Telekom internettel rendelkező ingatlanok megjelennek a Szallas.hu külön ebből a célból létrehozott listaoldalán, felkerült a „TOP szolgáltatások” csoportjába – az eddig meglévő szűrési lehetőségek mellé – a gigaerős net opció is; sőt a kiváló minőségű netelérést biztosító szállások fotóinak bal felső sarkába egy ”T” logót helyeztek el, amely szintén a minél teljesebb és egyszerűbb felhasználói élményt támogatja.

Legyen szó home office-ról, digitális oktatásról, négy fal közötti kikapcsolódásról vagy belföldi wellness pihenésről, a Telekom gigaerős, vezetékes internetelérése biztosítja, hogy még a koronavírus okozta járványhelyzet és az annak következtében bevezetett esetleges intézkedések időszakában se kelljen lemondanunk a kikapcsolódásról és egyúttal kézben tarthassuk vállalkozásunkat is. Így akár egy őszi pár napos pihenés során is ugyanúgy olvashatunk híreket, szörfölhetünk social felületeken, nézhetünk sorozatokat a weben, vagy bekapcsolódhatunk online munkamegbeszélésekbe, mint ahogyan azt már megszoktuk – szórakozás vagy távmunka, pont, mint otthon. Csak nem otthonról!