Felszerelés és támogatás a női kardcsapatnak

Vágólapra másolva!
A magyar sport elkötelezett támogatójaként a Takarékbank felszereléssel és kétmillió forinttal segíti a női kardcsapat felkészülését és sikeres olimpiai szereplését.
Vágólapra másolva!

Forrás: Takarékbank

A Takarékbank fontos feladatának tartja a magyar sport, különösen a fiatal tehetségek és az
utánpótlás-nevelés támogatását, ami fontos eleme a társadalmi felelősségvállalási programjának. Az ügyfelek is elvárják ezt, egy tavaly végzett közvéleménykutatás szerint alapkövetelménynek tartják, hogy egy hitelintézet támogassa a magyar sportot, a tehetséggondozás és az utánpótlás-nevelés pedig az egyik leginkább preferált terület.

Ezért állt a Takarékbank a női kardcsapat mellé, amely korábban még sohasem jutott ki olimpiára. A válogatott tagjai, Battai Sugár Katinka, Katona Renáta, Márton Anna és Pusztai Liza márciusban harcolták ki a szereplést, és most együtt készülnek arra, hogy eredményesen képviseljék Magyarországot. A tehetséges fiatalok felkészülését speciális vívófelszerelésekkel és fejenként félmillió forinttal segíti a bank.

„Erős csapattal érkezünk”


– hangsúlyozták a fiatal sportolók.

– mondta Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója.

Különleges bankkártya nyárra a Takarékbanktól

Különleges, Visa Olimpiai Játékok Tokyo 2020 témájú bankkártyát bocsát ki a Takarékbank. A Magyarországon egyedülálló kártyán Japánhoz kapcsolódó témák jelennek meg. A vésett és dombornyomott betéti kártyákat lakossági és vállalati ügyfelek is igényelhetik.

Az idei év egyik legfontosabb nemzetközi eseménye minden szempontból különleges. A tokiói világversenyt tavaly rendezték volna, de a világjárvány miatt el kellett halasztani, amire még nem volt példa. A sportolók rendkívüli körülmények között, szigorú egészségügyi intézkedések mellett kellett készülniük.

A Takarékbank egy egyedi bankkártya kibocsátásával tiszteleg az esemény előtt. A Visa Olimpiai Játékok Tokyo 2020 témájú bankkártya már a nevében is különleges, hiszen a versenyt 2021-ben rendezik, de a szervezők mégis megtartották a tavalyi évszámot. A betéti kártyát új bankszámlához lehet igényelni, valamint meglévő kártya cseréjét is kérhetik az ügyfelek az ország legnagyobb bankfiókhálózatában, valamint online, a Takarék VideoBankban, illetve a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.