Szívesen fejlesztenéd vállalkozásvezetéssel kapcsolatos ismereteidet, vagy csak arra a bizonyos „lökésre" van szükséged az elinduláshoz? Itt a helyed!

Már lehet jelentkezni a Dobbantó Program legújabb kompetenciafejlesztő tréningjére, amely legfőbb célja felvértezni a vállalkozónőket azokkal az ismeretekkel, amelyek birtokában tervszerűen, tudatosan indíthatják el, és fejleszthetik vállalkozásukat.A több mint 10 éves múltra visszatekintő program szakmai együttműködő partnere, és a képzés megvalósítója a vállalkozásfejlesztés elismert hazai szakértője, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány.

A Dobbantó Program legfőbb célja, hogy a magyar tulajdonú női vállalkozások vezetőinek gazdasági szerepvállalását a társadalomban betöltött szerepükhöz hasonló magaslatokba emelje azáltal, hogy üzleti téren a sajátosságaiknak megfelelő támogatásban részesíti őket. Ezt az elvet követve a program minden egyes eleme úgy került finom-hangolásra, hogy egyfelől fejlessze a vállalkozói kompetenciákat, és átfogó ismereteket nyújtson a vállalkozások működtetéséhez szükséges kulcsfontosságú témakörökben, másfelől pedig lehetőséget biztosítson a szakmai kapcsolati háló bővítésére.

Magyar Bankholding Zrt.

Mit nyújt a Dobbantó tréning?A vállalkozói kompetenciafejlesztő képzés során a résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási, és forrásteremtési ismereteket szereznek. A 20 fős csoportban hat hétre leosztott 12 napon, összesen 90 órában zajló képzést elvégzők tapasztalati úton sajátíthatják el a vállalkozásvezetéshez szükséges legfontosabb készségeket, zárásképp pedig a tréning szakemberei által véleményezett, kész üzleti tervekkel távozhatnak. A program elemei reagálnak az aktuális gazdasági helyzet nehézségeire, javaslatokat sorakoztatnak fel üzemeltetési lehetőségekre, mindezt azért, hogy rávilágítsanak a vállalkozói lét fenntarthatóságára és a hivatás szépségeire.

Az őszi Dobbantó tréning október 17-én indul, amelyre minden vállalkozó szándékú hölgy jelentkezhet, legyen szó már működő vállalkozást vezetőkről, vagy csupán olyanokról, akik fontolgatják egy vállalkozás elindítását. Jelentkezni a SEED Alapítvány honlapján keresztül lehet ide kattintva, 2022. október 9-ig. A képzés piaci ára 400.000 forint, amelyhez a szervezők mindössze bruttó 40.000 forint hozzájárulást kérnek a résztvevőktől, a további költségeket az MKB Bank finanszírozza.

Magyar Bankholding Zrt.

Legyél te is Dobbantós!A Dobbantó tréninget elvégzett hölgyek mostanra 450 fős Dobbantó üzleti közösséget alkotnak, vállalkozói múltjukat, helyzetüket tekintve pedig igencsak sokszínűnek mondhatók; vannak köztük fiatal vállalkozónők, több éves múlttal rendelkezők, a munkavállalói státuszt vállalkozói létre váltó hölgyek, valamint a családi vállalkozásban aktívan szerepet vállaló hölgyek is. A közösséghez csatlakozva megoszthatod saját tapasztalataidat női vállalkozótársaiddal, inspirálódhatsz mások életútjából, az üzleti érdekeket összekötve pedig egyre kiterjedtebb kapcsolati hálóra tehetsz szert. A Dobbantó tréning oktatótermének ajtaja előtted is nyitva áll.

További részletek és izgalmas tartalmak a Dobbantó program web és Facebook oldalán egyaránt olvashatók.