A Genpact óriásvállalat ismét utat talál a magyarországi piacra

Vágólapra másolva!
Genpact (NYSE: G), egy globális professzionális szolgáltatásokat kínáló cég, mely üzleti átalakulásokat valósít meg. Digitalizáción alapuló innovációt és digitalizált operációkat működtetünk az ügyfeleink számára, melyeket több ezer, elsősorban Global Fortune 500 partnerrel sikeresen megvalósított üzleti folyamat alapoz meg. New Yorktól Új Delhiig, valamint több, mint 25 országban e kettő között, kapcsolunk össze minden elkülönült részletet, gondolunk újra minden folyamatot, és forradalmasítjuk a cégek működését. Az átalakulás itt történik.
Vágólapra másolva!

A Genpact a 90-es évek végén, a GE Capital egy szolgáltató részlegeként kezdte meg működését. 2005-ben különvált a GE-től, és az akkor 400 millió dollárt érő vállalatból mára egy 2,6 milliárd dollár értékű óriáscég nőtte ki magát.

Forrás: Genpact

A Genpact 2019 első negyedévét lenyűgöző eredménnyel zárta. Az árbevétel elérte a 809 millió dollárt, mely 46 millió dollárral döntötte meg az elemzői konszenzusos várakozásokat, éves összevetésben pedig 17%-os, az árfolymhatások nélkül 19%-os növekedést jelent. Az árbevételt a cég High Tech, fogyasztási cikkek, kiskereskedelem, valamint az ipari gyártás üzletágainak erős növekedése húzta fel.

Európában a Genpact 11 szolgáltató központtal van jelen és több, mint 10 000 főt foglalkoztat. Aktív Lengyelországban, Lettországban, Hollandiában, Romániában, Szlovákiában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Törökországban, és 2018 decemberétől: Magyarországon is.

A Genpact vállalati kultúrája az integritás alapjain olyan transzparens és etikus gyakorlatokat erősít, melyek pozitívan hatnak mind az alkalmazottaira, mind az ügyfeleire, sőt egész közösségekre világszerte.

Budapesten célunk azon tehetségek bevonzása, megtartása és továbbképzése, akikkel közösen a kíváncsiságot, bátorságot, éleslátást, és integritást támogató kultúrát tudjuk tovább építeni.

Rendelkezésünkre áll az a szakértelem, ami lehetővé teszi, hogy a világ legnevesebb cégeivel mélységeiben, a lehető legátfogóbban dolgozzunk – és ez az, amiben örömünket leljük. Most hozzátok, szabályokat felrúgó és újraértelmező, kockázatvállaló közönséghez szólunk, akik másképp látjátok a világot, és elég merészek vagytok hozzá, hogy átformáljátok és újjáépítsétek: Gyertek, alakítsuk át együtt!