A Quaestor becsapta a kormányt és az embereket

2015.04.02., 13:40
rendezés

Nem kímélte Lázár János a Quaestort. A miniszter szerint a brókerkárosultak 97 százalékát kártalanítják. Szóba került a remélhetőleg nem állami autóval furikázó Habony Árpád és Andy Vajna, valamint a kórházak adósságállományának kifizetése is. Itt követheti, mi történt a sajtótájékoztatón percről percre.

Origo
15:51

Véget ért Lázár és Giró-Szász tájékoztatója

Mintegy két órán át válaszolt az újságírók kérdéseire Lázár János miniszter és Giró-Szász András államtitkár, majd véget ért a második "Mit, miért tesz a kormány?" témájú sajtótájékoztató. 

Origo
15:48

Lázár vállalja: a Jobbik nyilasjellegű párt

Kifejezetten nyilasjellegű a Jobbik, ez a benyomása és a véleménye, ezt pedig fenn is tartja, válaszolta Lázár János a Jobbikhoz közel álló Alfahír portál újságírójának kérdésére.

Origo
15:47

Harci helikopterekről semmit

A harcihelikopter-tenderre vonatkozó kérdésre nem mondott semmit Lázár.

Origo
15:45

Tarsoly és a Quaestor rombolta a bizalmat

Tarsoly Csaba és a Quaestor mindent megtett azért, hogy a pénzügyi rendszerbe vetett bizalmat megingassa - állapította meg Lázár. Szerinte a bizalom helyreállítása felé számos lépést tehetnek, de konkrétumokról egyelőre nem beszélt.

Lázár János szerint rombolta a bizalmat Tarsoly és a QuaestorForrás: MTI/Máthé Zoltán

Giró-Szász András kitért arra, hogy a bankokat sújtó adók esetleges felülvizsgálata pillanatnyilag nem kérdés.

Origo
15:45

Nem úszták meg a vasárnapi zárva tartást

Nem úszták meg Lázárék a vasárnapi zárva tartásra vonatkozó kérdést, de Giró-Szász András szerint egyelőre nem tervezik a szabályozás felülvizsgálatát. A negatív észrevételek szerinte idővel megszűnnek majd.

Lázár azért hozzátette: nem zárkóznak el semmilyen egyeztetéstől, de néhány felvetésre nem a kormány, hanem a piac tud csak választ adni.

Origo
15:39

Orbán Viktor nagy dobásra készül

Készek vagyunk a Bankszövetséggel és a pénzintézetekkel tárgyalni a brókerkárosultak kártalanításról - mondta Lázár, újra kitérve a pénzvilág és a politikai elit közötti kapcsolatra, amely szerinte nem tilos, de átláthatónak kell lennie. Ez utóbbi témában Orbán Viktor valami nagy dobásra készül - csigázta fel az újságírókat. 

Origo
15:36

Lassan besötétedik

Lassan besötétedik, fáradnak a politikusok, ezért már csak négy kérdésre van idő.

Origo
15:35

Aki aláírta, már nem dolgozik ott

Aki aláírta az M4-es autópálya kilométerenkénti 4 milliárdos szerződését, az már nem dolgozik a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. vezetői posztján - emlékeztetett Lázár, visszatérve az M4-botrányra. Ennek a mutyigyanús ügynek a feltárását kifejezetten ajánlotta a Hír Tv Célpont című műsorának figyelmébe, bár Simicska Lajos nevét nem említette, aki a beruházás-nyertes konzorciumi tag Közgép tulajdonosa.

Origo
15:32

Nyilvános lehet Orbán utasítása

Lázár és Giró-Szász nem zárta ki, hogy nyilvánosságra hozhatják az Orbán Viktor február 25-i utasításáról szóló kormányülés-emlékeztetőt.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

 

Origo
15:30

Április 8-án dönthet a kormány a reklámadóról

Már április 8-án a kormány előtt lesz a reklámadó kérdése, mert Lázár János szerint április végére már a parlamenti folyamatot is le kell zárni ebben a kérdésben.

Origo
15:29

Egy aláírás hiányzott a 3,8 milliárd gyors kivételéhez

A Magyar Nemzeti Kereskedőház vezetője külföldön volt, de csak neki volt aláírási joga, és csak március 5-én ért haza, ezért csúszott a Quaestorból történő kivétel a február 25-i miniszterelnöki utasításhoz képest - mondta Lázár.

Origo
15:26

Mikor lehet vizsgálóbizottság?

A parlament gazdasági bizottságának mindenképpen lesz vizsgálóbizottsága, de nem tudni mikor - mondta Lázár János.

Origo
15:25

Az önkormányzatokra nem szólt rá külön Orbán

A miniszterelnöki utasítás minden minisztériumra és minisztériumi háttérintézményre vonatkozott a brókercégeknél tartott vagyonok kivételéről, az önkormányzatok pedig nem tartoznak ebbe a körbe - magyarázta Giró-Szász András, miért bukhattak el pénzeket az önkormányzatok.

Origo
15:23

Megállítható a népességfogyás

Nagyon fontosak a szűrővizsgálatok, így a kevesebb elhalálozással is lehet tenni a népességfogyás ellen - magyarázta Lázár János.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

 

Origo
15:22

Rossz emlékei gyötrik Lázárt

Rossz emlékei vannak Lázár Jánosnak még Hódmezővásárhelyről arról, hogy mit tudnak tenni a szocialista kormányok az egészségüggyel. Ők nem akarnak most ebbe a hibába esni. 

Origo
15:20

2020-ra két évvel tovább élünk

Két évvel nő a tervek szerint az átlagéletkor Magyarországon 2020-ra - mondott egy jó hírt Giró-Szász András.

Origo
15:20

500 milliárd ment el a kórházak korszerűsítésére

Az elmúlt években 500 milliárd forintot fordított a kormány a kórházak korszerűsítésére, és fejlesztette a járóbeteg-ellátó rendszert is - sorolta Giró-Szász András.

Origo
15:18

Nem megy csődbe egyetlen kórház sem

Egyezségek, kompromisszumok mentén tárgyalni kell a kórházak adósságállományáról - mondta Lázár, aki szerint ezen dolgozik a kiváló munkát végző Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár.

A miniszter ezt az Origo azon felvetésére mondta, hogy április 1-ével kellett volna a korábbi ígéretek szerint átvállalni a kórházak adósságállományát. Erre 60 milliárd forint rendelkezésre áll - tette hozzá, megjegyezve: nem mehet csődbe egyetlen kórház sem.  

Origo
15:16

Talán futja autóra Habonynak és Vajnának

Remélem, hogy futja autóra Habony Árpádnak és Andy Vajnának, ezért nem állami autóval járnak - mondta Lázár János az Origo kérdésére, annak kapcsán, hogy kettejüket többször együtt látták egy Volkswagen kisbuszban, mint amilyet Orbán Viktor használ.

Nem állami autó az a kisbusz, amelyben együtt látták többször Habony Árpádot és Andy VajnátForrás: Origo olvasói fotó

 

Origo
15:13

Nem fogadták el Tarsoly ajánlatát

Sok sikert kívánt ugyan Tarsoly Csabának a nemzetgazdasági minisztérium államtitkára, Orbán Gábor, de az ajánlatát nem fogadhatta el, ezért megállapodás  nélkül zárult a megbeszélésük, aminek az előzménye az Orbán Viktornak írt levél volt - mondta a találkozóról Lázár János.

Origo
15:12

Ritkán érintkezik a pénzvilággal Lázár

Bár ritkán érintkezik a pénzvilággal, Lázár úgy tudja, ha felmond egy szerződést, általában az azzal jár, hogy nem kap kamatot. Ezzel magyarázta, miért nem kaphatott kamatot a külügyi tárca háttérintézménye a Quaestornál tartott 3,8 milliárd forintnyi államkötvénye után.

Origo
15:09

Kipukkadt a lufi

A Quaestor-kötvényt vásárlók a semmit finanszírozták, egy piramisjáték volt az egész - magyarázta a működési modellt Lázár.

Egy piramisjáték elszenvedői a Quaestor-ügy károsultjai - mondta a miniszterForrás: MTI/Czeglédi Zsolt

 

Origo
15:08

Jutott-e extraprofithoz az állam?

A Quaestornál elhelyezett állami vagyon tekintetében a 2010 előtti és 2010 utáni időszak között lehet különbség, mert 2010 után csak állampapírt helyeztek el ott - mondta Giró-Szász, bár arra nem tért ki, hogy volt-e 2010 előtt extra kamat.

A magyar államnak nem volt extra kockázatot és extra kamatot hozó Quaestor-kötvénye - tette hozzá Lázár.

Origo
15:04

Erősebb falat kell húzni

A politika és a bankárok, a pénzügyesek közé a jelenleginél erősebb falat kell húzni - erre jött rá Lázár János.

Origo
15:03

Nem kellett volna megbízni Tarsoly Csabában

Tarsoly Csaba visszaélt az állam és a 32 ezer ügyfél bizalmával - állapította meg Lázár János.

Lázár szerint Tarsoly Csaba becsapta az embereket és a kormánytForrás: MTI/Szigetváry Zsolt

 

Origo
15:02

2015. március 9-én jött Tarsoly levele

Tarsoly Csaba kormányfőhöz írt levele március 9-én érkezett, de az érkeztető pecsét valóban csak március 10-i - ismerte el Giró-Szász és Lázár is, de ez normális, mert a több száz levelet csak másnap pecsételik le.

Lázár amúgy megérti az újságírókat, amiért keresik a kapcsolatot a Quaestor, a kormánytagok vagy éppen Orbán Viktor között.

Origo
14:59

A hatmilliósnál nagyobb befektetőket is segíteni kell

Persze a hatmilliósnál nagyobb betéttel rendelkezőket is segíteni kell, de azért ők nagy kockázatot vállaltak, amikor az aktuális piaci kamat négy-ötszörösét ígérő brókercégekhez vitték a pénzüket.

Ennek a kockázatnak hatalmas kamat volt első körben a jutalma, mintegy 75-100 milliárd forint értékben - emlékeztetett.

Abban vagyunk érdekeltek, hogy a Quaestor-csoport álljon helyt a befektetésekért, elsősorban a lefoglalt vagyonnal - tette hozzá.

 

Origo
14:56

Nem zárják be a János-kórházat

Nem került szóba a kormány ülésén a budapesti János-kórház bezárása, amiről a lapok írtak - válaszolt egy kérdésre Lázár János.

A Szent János Kórház főbejárata - nem kerül rá lakatForrás: MTI/Simó Endre

 

Szerinte az embereket meg kellene kérdezni arról, hová épüljön az az új megakórház, amelynek építéséről már régóta gondolkodik a kabinet. Ezért utóbbi témában kell egy konzultációt tartani.

Origo
14:55

Állami pénznek Államkincstárban a helye

Az állami pénzeknek, kötvényeknek az államkincstárban a helyük, nem pedig brókercégeknél - mondta Lázár. Az Államkincstárt képessé kell tenni arra, hogy ezeket a pénzeket fogadja.

Origo
14:54

Meg kell kérdezni a lángelméket

Hosszú belső vizsgálat folyt az MFB-kölcsön ügyében, ezt majd nyilvánosságra is hozzák - folytatta Lázár az ETO parkra visszatérve.

Rossz döntés volt a kormány szerint 2005-ben és 2008-ban a győri ETO Park projekt támogatásaFotó: Polyák Attila - Origo

Meg kell kérdezni a lángelméket, élükön Erős Jánossal, hogy miért gondolták azt, hogy ez a beruházás akár egy fabatkát is ér? - vetette fel a miniszter.

Origo
14:52

Szijjártó Péter, ha boldog, felavat valamit

Szijjártó Péter azért avatta fel a győri ETO parkot, mert örült neki - tért vissza a Quaestor-témára Lázár János egy kérdésre válaszolva.

Origo
14:51

A magyar egy keleti származású nép

Lázár János szerint a magyar egy keleti származású nép, a nyugati népekhez ebből a szempontból kevés köze van, de ettől még nem kérdőjeleződik meg Orbán Viktor demokrácia iránti elkötelezettsége, azért sem, amit Kazahsztánban mondott - magyarázta Lázár János, óvatosságra intve a sajtót, hogy pontosan érdemes idézni Orbán Viktor szavait.

Origo
14:48

Orbánnak ott a helye Tapolcán

Az arany- vagy az ezüstéremért kampányol-e a Fidesz Tapolcán - hangzott el az újságírói kérdés, amire Giró-Szász András azt válaszolta, hogy mindig az aranyéremre hajtanak. Lázár János hozzátette: ha nem kapják meg a bizalmat, tiszteletben tartják azt az eredményt is, de jelöltjük keményen dolgozik.

Orbán Viktor helye ott lenne Tapolcán Lázár szerintFotó: Polyák Attila - Origo

Azt nem tervezik, hogy "nyilasokkal és kommunistákkal" együtt dolgoznának - tette hozzá. Szerinte Orbán Viktornak ott a helye Tapolcán, a kampányban.

Origo
14:46

Sok vagyont foglaltak le

Nem igaz, hogy a Quaestor Bank mentesülne a felelősségre vonás alól, a bank is a vagyonával felel a kárért - oszlatta el a félreértéseket Giró-Szász András.

Lázár János emlékeztetett, hogy az ügyészség nagy értékben foglalt le ingatlanokat, vagyonelemeket a Quaestor-csoportnál és a Buda-Cashnél is.

Origo
14:44

Lehetnek érintettek a Fideszben

Nem tud Lázár olyan kormánytagról, fideszes politikusról, aki érintett lehet a brókerbotrányban betétesként, de ez nem zárja ki, hogy lehetnek.

Origo
14:43

Szász Károly miért kapott kitüntetést?

Lázár János szerint a pénzügyi felügyeletnek is el kell számolnia azzal, mit tett a Quaestornál és a Buda-Cashnél.

Szász Károly a PSZÁF korábbi elnökeForrás: MTI/Földi Imre

Meg lehet hallgatni akár Szász Károlyt, a felügyelet korábbi vezetőjét is, akit más érdemei miatt valóban kitüntetett nemrég az Orbán-kormány - ismerte el Lázár.

 

Origo
14:41

Kis veszteséggel úszta meg az állam

Kis veszteséggel úszta meg az állam a brókerügyet, de áldozata lett a csaló Tarsoly Csabának. Elvesztettünk 410 milliót, de megtartottunk 3,8 milliárdot - sorolta.

Origo
14:40

Tisztességes pénzügyi rendszert építeni

Tisztességes pénzügyi rendszert kell felépíteni - tette hozzá Lázár János. Megjegyezte: a Buda-Cash és a Quaestor ügyfeleinek többségét - ha másból nem, a lefoglalt vagyonból - kártalanítják.

Origo
14:38

15 év gyakorlatával kell most szakítani

Giró-Szász András szerint az egész ügy lényege: olyan gyakorlat folyt 15 éven át Magyarországon, ami tarthatatlan. Közvagyont, állami vagyon tároltak brókercégeknél. Az Orbán-kormány éppen ennek a gyakorlatnak kíván véget vetni - mondta.

Origo
14:36

Az MFB nem dönthet be projektet

Az MFB nem dönthet be egy projektet, ezért a bank 2012-ben azért adott még 250 millió forintot a Széchenyi-terv keretében az ETO Parkhoz kapcsolódó szállodaberuházáshoz, hogy a korábban kihelyezett hitel megtérüljön.

A rossz döntést 2005-ben és 2008-ban hozták a banknál, amikor fiktív projektet támogattak nem 250 millióval, hanem összesen 17 milliárd forinttal.  

Origo
14:34

Súlyos hibát ismert el Lázár

Én követtem el valószínűleg súlyos hibát - ismerte el Lázár János. Szerinte zavarba ejtő volt a Bloomberg újságírójának múlt heti felvetése a március 4-i kormányülésről, ő is elhitte ezt a dátumot, pedig akkor nem is volt ülés. 

Origo
14:32

Február 25-e az igazi dátum

Giró-Szász András szerint nem kellett egyeztetni, csak utánanézni a dátumoknak, hogy a brókerügyben mikor és milyen döntéseket hozott a kabinet és Orbán Viktor. A kormányfő utasítása február 25-én történt - tisztázta az államtitkár.

Origo
14:31

Dátumokat kellene tisztázni

A Quaestor-ügyben több egymásnak ellentmondó dátum is felmerült, ezeket tisztázni kellene egy újságírói kérdés szerint.

Origo
14:30

Kovács Béla nem ússza meg

Remélem, hogy Kovács Béla nem ússza meg, és az Európai Parlament hamarosan döntést hoz a jobbikos EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztéséről - mondta Lázár.

Lázár bízik benne, hogy az EP hamarosan felfüggeszti a jobbikos Kovács Béla mentelmi jogátFotó: Pályi Zsófia - Origo

A miniszterelnök szerint súlyos vád a kémkedés, ami minimum magyarázatot igényel, de a büntetőjogi következmény sem kizárt.

Origo
14:28

Nem ért egyet Csányi Sándorral Lázár

A kormány álláspontja, hogy a Beva akár száz százalékig is kártalaníthatja az ügyfeleket, de a Beva igazgatóságának is szavazni kell - mondta Lázár arra reagálva, hogy Csányi Sándor OTP-vezér szerint nem kellene mindent az államnak fizetni.

Lázár szerint helytelen álláspont Csányitól, hogy az ügyfeleknek kell viselniük a felelősséget.

Origo
14:26

Az 500 forint alatti ügyfeleket nem kártalanítják

Giró-Szász András megjegyezte, hogy bár több ezer embert nem kártalanítanak, de ők 500 forint alatti betéttel rendelkeztek.

Origo
14:25

300 milliárdot kezeltek brókerházak

A szocialista kormányok idején összesen mintegy 300 milliárd forintot pénzt kezeltek a brókerházak, köztük a Buda-Cash és a Hungária Értékpapír.

Origo
14:24

Száz önkormányzat veszélyben

Mintegy száz önkormányzat van veszélyben, amelyek a Buda-Cashnél és a Quaestornál helyeztek el pénzt, és ennek egy részét elbukták. De a Belügyminisztérium segít - ígérte Lázár. 

Origo
14:22

Meglett viszont 3,8 milliárd

Nem veszett el viszont a külügyi tárca háttérintézményének 3,8 milliárdja - örvendezett a miniszter.

Origo
14:22

Odaveszett 410 millió

Az agrártárcához tartozó egyik háttérintézmény 410 milliót bukott a Quaestoron. Ez a pénz odaveszett - mondta Lázár.

Origo
14:21

Nagyon sokat olvasott Lázár

Lázár János nagyon sok dokumentumot olvasott el a Quaestor-ügyről, és arra jutott, hogy az ETO parkhoz nem használták fel az összes hitelt.

Origo
14:20

Parlamenti vizsgálóbizottság kérdez majd

Az MFB-kölcsönről döntő személyeket meg kell majd kérdezni erről a parlamenti vizsgálóbizottságnak - bocsátotta előre a miniszter.

Origo
14:18

Lázár nem bír magával

Az MFB-kölcsönt két részletben, 2005-ben és 2008-ban nyújtotta a bank a Quaestornak, vagyis két szocialista kormány ideje alatt - mondta Lázár, megjegyezve: nem bírt magával, hogy utóbbit ne tegye hozzá. Név szerint felsorolta a kölcsönről döntő személyeket az MFB-nél.

A miniszter szerint érdemes tisztázni, miért emelték fel 2008-ban az eredetileg 9 milliárdos hitelösszeget.

Origo
14:16

Az MFB bukhatja a 17 milliárdot

Az MFB 17 milliárdos hitelét nevezte Lázár a legnagyobb problémának, hiszen a győri ETO parkra adott kölcsön egy része nem fog megtérülni. "Fiktív projektre, fiktív beruházásra biztosított a Magyar Fejlesztési Bank kölcsönt a Quaestor számára" - mondta.

Origo
14:15

A piramisjáték lényege a körbekölcsönzés volt

A miniszter emlékeztetett, hogy a Quaestor a befektetőknek eladott kötvényekből saját cégeinek nyújtott kölcsönöket, de ez szerinte kiderült a 68 oldalas ügyféltájékoztatóból is.

Origo
14:14

75-100 milliárd kamatot fizettek ki

Az elmúlt években a Quaestor-ügyfelek 75-100 milliárd forint kamatot realizálhattak, igaz, a szokottnál nagyobb kockázat mellett - mondta Lázár.

Origo
14:12

A kisbefektetők érdekeit képviselik

Lázár szerint a kisbefektetőket képviselik elsősorban, nem a 6 millió forint feletti betéttel rendelkező nagybefektetőket.

Origo
14:11

Hatmillióig kártalanítanak

A Quaestor csaknem 28 ezer ügyfelét 6 millió forintig mindenképpen kártalanítják - mondta a miniszter.

Origo
14:10

97 százalékos kártalanítás

Összesen 96 301 ügyfele volt a Buda-Cashnek, köztük a négy kapcsolódó bank ügyfelei - sorolta Lázár, megjegyezve, hogy május 31-ig a 97 százalékukat - magánszemélyek és cégek - maradéktalanul kártalanítják.

Origo
14:08

25 évente egy ilyen botrány van

Az elmúlt 25 évben egyik bróker- vagy bankárbotrányban sem kapták meg pénzüket maradéktalanul a károsultak, ez most megváltozik. 

Origo
14:08

Ambiciózus vállalkozás

Ambiciózus vállalás, hogy 2018-ra négymillió háztartásban 150 milliárdos beruházással juttatják el a Telekommal közösen a nagy sebességű internetet - ismerte el Lázár.

Origo
14:06

Integrált közigazgatás, kormányablak

Az államreform részeként vágott bele a kormány az elektronikus ügyintézés átalakításába, ennek része a kormányablakprojekt - közölte Lázár. A területi közigazgatási szerveket mind a kormányhivatalokba integrálják - fejtette ki.

Origo
14:05

Minden forinttal el kell számolni

Az uniós pénzekre pályázóknak minden forinttal el kell majd számolniuk - figyelmeztetett a miniszter.

Megemlítette, hogy az M4-es autópálya ügyében is, amelyet a kormány leállított, mert Brüsszel szerint felmerült a kartell gyanúja. A sík Alföldön nem kerülhet négymilliárd forintba egy kilométernyi autópálya - hívta fel a figyelmet.

Origo
14:03

Igyekezni kell a minisztereknek

2240 milliárd forintot kell még gyorsan kifizetni az elmúlt hétéves uniós fejlesztési ciklus pénzeiből, ezért a minisztereknek igyekezni kell - mondta Lázár.

Origo
14:02

Tarsoly becsapta a kormányt

Tarsoly Csaba becsapta az embereket és a kormányt, a Quaestor visszaélt az emberek bizalmával, és ez nem maradhat büntetlenül Lázár szerint.

Origo
14:01

278 új kormányablak

Létrejön 578 új kormányablak a következő időszakban Lázár János szerint és 2018-ra az elektronikus ügyintézés megnyílik minden állampolgár előtt az otthonából.

Origo
14:00

Lesz 12 ezer milliárd forint

Az EU-tól a következő hét évben 12 ezer milliárd forint forrás érkezik - jelentette be a miniszter.

Origo
13:59

Nem múlt el nyomtalanul

Lázár szerint nem múlt el nyomtalanul az elmúlt hét év, rengeteg a fejlesztés, és ez a következő hét évben is így lesz.

Origo
13:59

Megérkeztek, kezdődik!

Megjött Lázár János és Giró-Szász András.

Origo
13:56

Valaki ki akar szállni

Ki akarok szállni a magyar közéletből - mondja az egyik újságíró.

Origo
13:55

Megtelt a terem, a politikusok még sehol

Lassan megtelik a terem, de a politikusoknak még se híre, se hamva. 

Origo
13:41

Gyülekeznek az újságírók

Gyülekeznek az újságírók. Sokan lehet késni fognak, mert a Margit híd környékén lehetetlen közlekedni.

Origo
11:35

Mi lesz a kórházak adósságával?

Az ígért 60 milliárd forint is kevés lenne a kórházak adósságának kifizetésére, de egyelőre ezt a pénzt sem kapják meg az intézmények.

Origo
11:32

Megkerülhetetlen a Quaestor-botrány

Szinte kizárt, hogy ne essen szó a Quaestor-botrányról a mai tájékoztatón. 

A Quaestor-botrányról szóló összes cikkünket itt olvashatják.

Origo
11:31

Habony Árpádról érdeklődünk

Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója március 29-én egy Volkswagen buszt vezetett a budapesti Fő utcában, a járműben Andy Vajna is ott volt. Azóta sem tudjuk, hogy kinek a tulajdonában van a jármű.

Origo
11:29

Újra itt a Mit, miért tesz a kormány?

Ma újra jelentkezik Lázár János és Giró-Szász András a "Mit, miért tesz a kormány?" című tájékoztatójukkal.

Először március 26-án tartottak közös sajtótájékoztatót.Itt olvashat a történésekről. 

Még több bejegyzés