Nyelvbotlásról beszél Quaestor-ügyben a Fidesz

2015.04.07., 11:03
rendezés

Quaestor-nappá tették volna az ülésnapot a szocialisták, de a kormány képviselői inkább az MSZP szándékait találgatták. Az MSZP annak ellenére hallgat a jóval több embert érintő Buda-Cash-ügyről, hogy a károsultak többsége megkapja a pénzét. A Quaestor kisbefektetőit is teljes körűen kártalanítják, csak a nagybefektetők szenvedhetnek kárt. Követtük az ülésnap felszólalásait.

Origo
10:58

Sneider Tamás az ülésvezető

Államtitkári kinevezésekről tájékoztat a jegyző. Vízkelety Mariann az igazságügyi minisztérium államtitkára lett - jelentette be.

Origo
11:02

Kevesebbért többet: csökkentek a bérek

Az Eurostat adataira hivatkozva Schiffer András (LMP) csökkenő bérekről beszél. A 2008-ban még 7,8 eurós bér, 2014-re 7,3-euróra csökkent, ráadásul a magyarok fizetésének 23 százaléka nem bér. Csak Görögországon és Cipruson rosszabb a helyzet az Európai Unióban. A Fidesz mégsem tartotta fontosnak, hogy megjelenjen a dolgozói szegénységrők szóló, az LMP által kezdeményezett ötpárti egyeztetésen - mondta Schiffer András.

Origo
11:05

Az LMP ötpontos javaslattal állt elő

Vissza kell tenni az oktatásba a kivont pénzt, sokkal többet kell költeni K+F fejlesztésekre ahhoz, hogy ne csak egy össeszerelő ország legyen Magyarország. Az LMP béremelést sürget a közszférában és azt szeretné, ha az egyetemi tanulmányok is nagyobb megbecsülést kapnának.

Origo
11:09

A kormány szerint nőttek a bérek

2010 és 2014 között negyven százalékkal nőtt a minmálbér és a garantált bérminimum. Czomba Sándor szerint abban egyet kell érteni, hogy a foglalkoztatás a megoldás a szegénységre. Az államtitkár a 2010 előtti kormányzás tanulságának nevezte, hogy a béreket csak a teljesítmény növekedésével arányosan lehet növelni.

Origo
11:13

MSZP: Quaestor-kormányzás folyik

A szocialisták tisztáznák a Quaestor-ügyet, ezért több kérdést is feltesznek a kormány képviselőinak - jelenti be Harangozó Tamás. Mit tett volna a Fidesz, ha hasonló csalás történik az MSZP-kormányok alatt? A választ pontosan tudjuk: a Jobbik és a Fidesz összefogásával már lángolna Budapest. A kormány választhat: tisztázza magát, vagy még mélyebbre süllyed a mocsárban.

Origo
11:15

Kövér nem hívta össze a házbizottságot

Az MSZP hatmilliós azonnali kártérítést kért a bajba jutottaknak, de Kövér László megakadályozta, hogy erről, akár már ma törvényt fogadjanak el azzal, hogy nem hívta össze a házbizottságot. Szijjártó Péter és Fazekas Sándor miniszterek is méltatlanná váltak a kormányzásra - állítja az MSZP.

Origo
11:17

Répássy: nyilván nyelvbotlás történt

Nyilván nyelvbotlás az oka, hogy a Buda Cashért nem aggódnak a szocialisták, pedig ott nem 31 000 -, hanem 96 000 ember került bajba - reagált Répássy Róbert. Hatmillió forintig a kisbefektetők megkapják a pénzüket, a nagyobb befektetőknek azonban meg kell várniuk a büntetőeljárás végét.

Origo
11:20

Miért vádaskodnak a szocialisták?

Mivel a kisbefektetők megkapják a pénzüket a kérdés az, hogy miért vádaskodik az MSZP? Két minisztert is lemondatnának: az egyiket, Szijjártó Pétert azért, mert kivette a külügyminisztérium pénzét, a másikat, Fazekas Sándort pedig azért, mert nem vette ki. A szocialisták sem tudják, hogy mit akarnak: csak hecckampányt folytatnak - vonta le a tanulságot Répássy Róbert.

Origo
11:24

Gázellátás

"Milyen tapasztalatokkal zárult a téli időszakban a hazai gázellátás, illetve mit tett a kormány a biztonságos földgázellátás érdekében?" - kérdezi a kereszténydemokrata Földi László. És rögtön meg is válaszolta: az E.ON magyarországi gáztározóinak megvásárlásával a kormány növelte a gázellátás biztonságát. 

Origo
11:28

Nőtt a gázfogyasztás

Az alacsonyabb átlaghőmérséklet miatt nőtt a gázfogyasztásunk az idén, de Ukrajnából is több gáz érkezett. A betárolt gázkészletek bőven fedezték a megnövekedett keresletet - tájékoztatott Aradszki András. A kormány mindent megtett az ellátásbiztonságért, így az Unióban nekünk volt a legtöbb gázfeleslegünk; a tározásért fizetett díjak viszont csökkentek.

Origo
11:34

Jobbik: nagykoalíció tünteti el a pénzeket

A kétpólusú politikai rendszert 2010-ben a Jobbik törte meg. A személyeskedésig menő nyíltszíni viták ellenére gazdasági nagykolaíciót működtet a Fidesz és az MSZP. A Quastor elleni 2010-es feljelentést a Fidesz eltussolta, a Kulcsár-ügy lezárását 12 éve halogatják. A tapolcai választás tétje, hogy tovább folynak-e el a pénzek és lesz-e elszámoltatás: már csak 1200 a szavazatkülönbség Tapolcán - jelentett Volner János, ezért retteg a Fidesz. 

Origo
11:39

A Fidesz nem retteg és szereti a hazát

L. Simon László nyolcévezéssel bizonyítja, hogy nem lehet összemosni a mostani kormányzást a Gyurcsány-Bajnai kormányokkal. A Fidesz a kétpólusú politikai rendszer helyett centrális erőtérről beszél inkább: a Fidesz-KDNP két szélsőségtől is megóvná az országot. 

Az Önök jelöltje nyílt rasszista tartalmakat oszt meg az interneten. Vona Gábornak, a Jobbik elnökének kéne elsőként elhatárolódnia, aki azt mondta: ahol zsidóznak, ott zsidó vagyok. De nem különb a baloldal jelöltje sem. A Fidesz nem fél a Jobbiktól és szereti ezt a hazát - utalt Volner János szavaira az államtitkár.

Origo
11:45

A tapolcai választás tétje

Gulyás Gergely is a tapolcai választás fideszes jelöltje mellett kampányol. Nem a kétharmad a tét, hanem a régió képviselete, amire messze Fenyvesi Zoltán a legalkalmasabb - állítja, és sorolja a kormány előző ciklusbeli sikereit és a térségben várható egészségügyi beruházásokat. A Jobbik jelöltje szélsőséges, és a szocialisták sem dicsekedhetnek Pad Ferenccel, aki a MAL Zrt. felügyelő bizottságának tagjaként a katasztrófa után úgy nyilatkozott, hogy a vörösiszap nem mérgező. Gulyás Gergely a helyieket a szavazáson való részvételre szólította fel.

Origo
11:49

L. Simon László: sose késő

L. Simon László személyesen ismeri a jelöltet és bátran ajánlja. A térségben munkahelyekre van szükség: a közmunka-program egyértelműen sikeres volt. A másik, helyieket foglalkoztató kérdés az egészségügyi ellátás. A kormány felújítja a Tapolcai Kórházat és mentőállomást is létesít. Sose késő - reagált a jobbikos bekiabálásokra. A kormány felelős, mindig időben érkezik a segítség.

Origo
11:50

Kezdődnek a kérdések

Ikotity István (LMP) "Mennyibe kerülnek a Nemzeti Együttműködés bloggerei az adófizetőknek?" című kérdését visszautasították, mert nem Balog Zoltán illetékes a válaszadásra - jelentette be Sneider Tamás. 

Origo
11:53

Quaestor: törvényt szegett a kormány

Tarsoly Csaba 9 milliárd forintot kapott a Jegybanktól, az offhsore hátterű Quaestor 70 milliárd forintnyi kötvénykiadást valósíthatott meg. A törvények ellenére " hogyan kerülhetett tízmilliárdos nagyságrendű közpénz a Quaestorhoz? " - kérdezi a szocialista Burány Sándor.

Origo
11:56

Quaestor-napot tartanak a szocialisták

A szocialisták úgy határoztak, hogy ma Quaestor napot tartanak a parlamentben, igyekszünk államtitkár-társaimmal helytállni. De az első kérdés az, hogy a Magyar Fejlesztési Bankon keresztül a szocialisták 2005 és 2008 között miért adtak 18 milliárd forintot a Quaestornak - reagált Lázár János. 

Origo
11:59

Nem tájékoztatták a gazdákat?

Miért nem tájékoztatták a gazdákat, hogy változnak a zöldítés feltételei? - kérdezi a jobbikos Magyar Zoltán. A mulasztás miatt gazdák sokasága kényszerül arra, hogy értékes vetését kiszántsa - állítja a képviselő. 

Nagy István határozottan cáfolta, hogy elmaradt volna a tájékoztatás. 2012 óta a csapból is zöldítés folyik; ennek ellenére sem kell kiszántani a vetést - nyugtatott meg mindenkit. 

Origo
12:02

Nők esélyegyenlősége

A kormány szembeállítja a családpolitikát a női nemi esélyegyenlőséggel. Még a megnevezést is kerüli, ezért semmilyen nemzetközi vállalásunkat nem tudjuk teljesíteni. A parlamentben Magyaországon egyedül csökkent a nők aránya - állítja Schmuck Erzsébet. Az LMP eseti bizottságot hozna létre. 

Origo
12:04

Javul a nők helyzete

Rétvári Bence szerint igenis történtek lépések. Az esélyegyenlőség érvényesítésére az első Orbán- kormány 1999-ben munkacsoportot hozott létre, a Btk.-ban tényállás lett a kapcsolati erőszak, folyamatosan nő a nők foglalkoztatása - dorolta. 

Origo
12:07

Balmazújvárosi veszélyeshulladék

Ezúttal Tiba István (Fidesz) kérdezi, hogy mikorra számolja fel a hortobágyi veszélyeshulladék-tárolót a kormány? 

Nagy István még az idén megoldást ígér. Az ehhez szükséges 400 millió forintról márcisuban döntöttek. A felszámolót nyílt közbeszerzés kiírásával keresik. A kormány büntetőfeljelentést is tett az ügyben.

Origo
12:11

Kormányzati stratégia volt a Quaestor

Tóth Csaba (MSZP) úgy látja, kormányzati stratégia kezd kibontakozni Quaestor-ügyben. Egy hónap telt el, de még mindig nem tudják megmondani, hogy hány minisztérium érintett, és azt sem, hogy miért érte ez meg Magyarországnak? Eredeti kérdése arra vonatkozott, hogy részesültek-e a miniszterek jutalékban? 

Origo
12:16

Erős Jánoshoz forduljon bizalommal

Lázár János közölte: míg a mostani kormány mindössze 4,8 milliárd forintot helyezett letétbe a Questornál, 2002 és 2010 között a szocialista kormányok 300 milliárd forintnyi készpénzt bíztak brókercégekre. Erős Jánost kérdezze, gondolom ismeri.

Origo
12:19

Útdíj a délvidéken

Szávay István (Jobbik) szerint a Szerbiából Magyarországra utazóknak, köztük a határon átlépő délvidéki magyaroknak méltánytalan sarcot jelent az útdíj: több megyei matricát is meg kell vásárolniuk ahhoz, hogy Magyarországra jöhessenek.

A délvidéki magyarok nem kérnek a magyarokkal szemben pozitív diszkriminációt - jelentette ki Tasó László államtitkár.

 

Origo
12:26

Vidéki városok fejlesztése

A Modern városok! fejlszetési programjának első kedvezményezettje Sopron. A program keretében fejlesztik az  M85-ös autóútat, és a Fertő-tó környékét és felújítják a barokk városközpontot is - jelentette be Manninger Jenő. 

Lázár János megerősítette: mind a 23 megyei jogú várossal szerződést köt a kormány. A megyei jogú városok fejlesztése a vidékpolitika kiemelt része. 

Origo
12:30

Questor-mese

Tukacs István (MSZP) szerint a  miniszterelnök életösztöne nem megfontolt döntésekre utal.  

A kormányfő egy március 10-én kapott levélre, március 9-én válaszolt; levelében tárgyalásra tett ajánlatot Tarsoly Csabának. A Fidesz egy Questor-mesét igyekszik gyártani, de nem sikerül. Tárgyaltak-e, és ha igen, miről Tarsoly Csabával? - kérdezi a szocialista képviselő.

Origo
12:33

Lázár: véget vetünk a piramisjátéknak

A kormány mindent megtesz, hogy a 210 milliárdos piramisjáték 22 000 kársultját kártalanítsák - reagált Lázár János. Válaszában ismét hosszasan kitért arra, hogy 2002 és 2008 között mely állami intézmények tartották brókercégeknél a pénzüket. 

Sárváry Katalin
12:36

Nyírő József hamvai

Székelyudvarhelyen jelképesen ismét újratemetik Nyírő József hamvait. Azért jelképesen, mert senki sem tudja, hogy hol vannak a hamvak valójában. Tervezi-e hazahozni a hamvakat a kormány? - kérdezte Farkas Gergely. 

Rétvári Bence sem tudja, hogy hol vannak a hamvak. Hazahozatalukat nem a kormány, hanem egy egyesület kezdeményezte, az egyesülettől kaphat tájékoztatást a Jobbik is - tudtuk meg. 

Origo
12:41

" Jelentés vagy életösztön? "

Varga László a külgazdasági és külügyminisztert kérdezi. Lázár Jánostól nem kaptak érdemi választ, reméli a külügytől igen. A szocialista képviselő a naponta változó Quaestor-történet ellentmondásaira keresi a választ. Készített-e jelentést Varga Mihály? Ez alapján döntöttek-e a pénzek kimenekítéséről?

Origo
12:45

Az MSZP manipulál

A február 25-i kormányülésen a nemetgazdasági miniszter tájékoztatást adott a kormányfőnek, ez alapján döntött Orbán Viktor - pontosítja a kronológiát Magyar Levente. Az Eximbank 72 milliárdos forgalomképtelen papírjait nem lehetett elhelyezni a Magyar Államkincstárban, ezért tárolták máshol a pénzt.

Origo
12:47

Levéltárak

Se a levéltárak állapota, se a dokumentumok tárolása, se a levéltárosok bére nem kielégítő - állítja Dúró Dóra a Jobbik frakcióból.

Rétvári Bence több korábbi megyei levéltár felújításáról számol be: volt értelme a központosításnak, ennek köszönhetők a felújítások - állítja.

Origo
12:53

Garázsvarrodák

Az LMP egy cikk valóságtartalmára kérdez rá, amely szerint hazai garázsvarrodákban, feketén foglalkoztatott munkásokat nyolc órán túl, rabszolgaként alkalmaznak. 

A feketemunka felderítése a hatóságokra tartozik - reagált Czomba Sándor, és elismételte a korábban Schiffer Anbdrásnak adott válaszát. 

Origo
13:00

Parlamenti VIP-belépők

A Magyar Nemzeti Kereskedőházban több milliárd forintot kezelt Tarsoly Csaba, akárcsak a moszkvai vízumközpontban. Tarsoly Csabának és a szintén érintett Kiss Szilárdnak is volt parlamenti belépője. A parlamenti belépő a kormányzati bizniszbe is belépőt jelent? - kérdezte a szocialista Kiss László.

Lázár János válaszában elmondta: azért volt belépője Tarsolynak, mert ő engedélyt adott rá, de azóta előzetes letartóztatásba került. A szocialisták alatt hasonlóra egyszer sem volt példa. 

Origo
13:03

Kiss Szilárd

Kiss Szilárd közreműködésével közel 400 000 vízumot adott ki a moszkvai vízumközpont, azaz minden ötödik vízumot itt adtak ki - állítja a szocialista Heringes Anita. A központot Kiss Szilárd élettársa vezette, de a Quaestor is érintett. A képviselőnő Kiss Szilárd és a Quaestor kapcsolatára kérdezett rá.

Origo
13:07

Manipulál az MSZP

Magyar Levente szerint a szocialisták megint manupulálnak és szándékosan hamis információkat közölnek. A magyar vízumkiadás biztonságos: a vízumközpont által kiadott vízumokra a külügyminisztérium adott engedélyt. Az államtitkár fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy egy magyar cégről volt szó és utódja is magyar cég lesz, nem úgy, mint a szocialisták idején, akik anno egy indiai céget bíztak meg hasonló feladattal. 

Origo
13:12

Ukrán válság

A kormány nem támogatta a Jobbik politikai nyilatkozatát, Ukrajna a V4 és a NATO kereteiben is hadgyakorlatokon vesz részt. Kulcsár Gergely ezért kérdezi, hogy a kormány a háború vagy a béke oldalán áll-e?

A kormány egyértelműen a béke oldalán áll - reagált Vargha Tamás, de NATO tagként kötelezettségei vannak, a visegrádi négyekkel folytatott közös akcióról a válság kitörése előtt döntöttek - tájékoztatott.

Origo
13:15

Béremelés a a szociális szférában

A Jobbik a szociális béremelés elmaradása miatt aggódik. Sneider Tamás elmondta: összehívták az életpálya munkacsoportot, de ott ellentmondásos üzenetek születtek.

Rétvári Bence elismételte: szeretnének béremelést, de nem mondott konkrétumot a béremelés mértékéről. 

 

Origo
13:19

Mentőállomások

Másfél millió embert és ezer települést érint, hogy nincs megfelelő számú mentőállomás. Orbán Viktor 22 új mentőállomást ígért, de csak 14 épült meg. A csúszás miatt félő, hogy a források elvesznek - fogalmazott a jobbikos Lukács László György.

Rétvári Bence szerint az előző kormányzati ciklusban volt félnivalója a lakosságnak, amikor még a mentők vásárlása is elmaradt. Októberig 20 mentőállomás épül meg, a forrásokat az Országos Mentőszolgálat nyerte el.

Origo
13:25

A legfőbb ügyészt kérdezik

Bárándy Gergely a legfőbb ügyész legutóbbi válaszára kérdez vissza: akkor azt a választ kapta, hogy tanúként nem lehet kihallgatni egy gyanúsítottat. Az MSZP szerint a tarthatatlan gyakorlatot a Fidesz vezette be, kérdése Tarsoly Csaba gyanúsítottként történő kihallgatására vonatkozott.

Polt Péter, legfőbb ügyész szerint Bárándy Gergely álláspontja változott meg időközben. A képviselő kérdéséből konkrétan idéz, amely arra vonatkozott, hogy miért nem kérdeznek ki tanúként olyanokat, akiknél erős a gyanú, hogy bűncselekményt követtek el.

Origo
13:30

Kik tartoznak a Quaestor-koalícióhoz?

A Jobbik nem véletlenül használja a Quaestor-koalíció szóösszetételt Tapolcán. Az MSZP 17 miliárdos kezességet vállalt a Quaestorért, a Fidesz az elmúlt ciklusban semmit sem tett az ellenőrzés megerősítésére.

Az ETO Park Kft. stratégiailag kiemelt vállalkozás lett, esetében a könyvizsgálói rendszer csődöt mondott, amiért az állam és a Jegybank is felelősséggel tartozik.

Origo
13:35

Holnap kerül a Ház elé a pénzügyi csomag

Az ETO Park valóban az állami jelzálog bejegyzése nélkül kapott hitelt; ezt 2010-ben azonban a Fidesz-kormány pótolta. A Jobbik politikai tőkét kovácsolna több tízezer ember nehéz helyzetéből - mondta Tállai András. 

Z. Kárpát Dániel szerint szánalmas, hogy a Fidesz még mindig nyolcévezik, amikor három minisztérium brókercégeknék tözsdézte el az emberek pénzét.

Tállai András nem a Jobbiknak igyekszik megfelelni. Holnap kerül a Ház elé az a pénzügyi csomag, amely véget vet a hasonló ügyeknek és ez a fontos, nem az, hogy mi történik Tapolcán.

Origo
13:44

Kórházi fertőzések

Évek óta titkolja a kórházi munka kockázataira vonatkozó statisztikai adatokat a kormány, vélhetően azért, mert még a fertőtlenítőszerek beszerzésére sem jut elég pénz.

Rétvári Bence közölte: az adatokat egy európai központnak küldik meg, és azok nyilvánosak. A fertőzések száma az elmúlt években csökkent. 

Ikotity István adatokkal cáfolt: a 2005-ös 700 esetről, 2012-re 3000 fölé növekedett a fertőzések száma. Semmelweis Ignác hazájában előfordulhat, hogy a fertőtlenítőszerek csak ellenőrzések alkalmával kerülnek a tartályokba. Az LMP kormányt hibáztatja, amiért adósságspirálpa hajszolja a kórházakat.

Origo
13:48

Nőnek a reálbérek

18 ezer Volán dolgozó kap béremelést. Hogyan nőnek a reálbérek 2015-ben? - kérdezte a fideszes Völner Pál. 

Fónagy János öt százalék feletti reálkereset-emelkedésről számol be országosan. A Volán-társaságok összevonása nem jelentett senkinek sem bércsökkentést. A folyamat három éve tart és sikeres volt: mára hét társaság maradt. 

Origo
13:57

Politikusbűnözés a Jobbikban?

Az Európai Csalás Elleni Hivatal, az OLAF vizsgálja a jobbikos Szegedi Csanád és Kovács Béla európai parlamenti képviselők visszaéléseit, akik fantomgyakornokokat alkalmaztak, többek között Novák Előd személyében és a látogatók fejpénzével is visszaéltek. Az ügyészség folytat-e vizsgálatot? - kérdezte a szocialista Legény Zsolt. 

Polt Péter legfőbb ügyész közölte: nem folytatnak eljárást, de az OLAF vizsgálat után sor kerülhet rá.

 

Origo
14:00

Élelmiszeráfa

Apáti István az alapvető élelmiszeráfa csökkentését kéri számon a kormányon. A Jobbik szerint a kormány nem segít a szegényeken.

Tállai András elmondta: a kormány más módon segít a szegényeken: közmunkával, rezsicsökkentéssel, az infláció visszafogásával. 

Origo
14:03

2010 előtt Szijjártó is követelte

Apáti István szerint Szijjártó Péter 2010 előtt még megvalósíthatónak tartotta az áfacsökkentést, kormányra kerülve azonban elpárolgott a Fidesz politikai akarata. 

Tállai András szerint nemcsak felfogásbeli-, de a felelősségbeli különbség is van a Jobbik és a kormánypártok között. A Jobbikot csak a cukiság érdekli, de a kormány felelősen kormányoz. 

Origo
14:12

Quaestor-kötvénykibocsátás

Schiffer András a jegybankelnököt kérdezte volna arról, hogy hogyan engedélyezhette a pénzügyi felügyelet a Quaestor kötvénykibocsátásait? A jegybanktörvény szerint az MNB a megelőzésért is felel. A Quaestor 9 százalékos kamatot ígért, a Jegybank, mégsem vette érszre hogy baj van? Hogy adhatott 70 milliárdos kötvénycsomag kibocsátására engedélyt egy 10 milliós cégnek? - kérdezi az LMP.

Origo
14:17

A Questort nem a Quaestor Hruira

Balog Ádám elnökhelyettes szerint nem szabad összekeverni a Questort a Quaestor Hruirával? Az ötven milliárdos kötvénykibocsátásra Veres János adott először engedélyt, az utolsó 70 milliárdos kibocsátás még a PSZÁF és a Jegybank összevonása előtt kapott engedélyt - tájékoztatott.

Origo
14:19

Az offshore lovagok védőszentje

Rogán Antal az offshore lovagok védőszentje? - kérdezi a szocialista Tóth Bertalan. A vagyontörvény egyértelműen tiltja, hogy a kormány offshore cégekkel szerződjön. Ennek ellenére a MET Zrt. közel százmilliárdot juttatott offshore cégeknek, a Quaestornál sem zavarta Önöket a cég zavaros háttere és a letelepedési kötvényeket is offhsore cégek árulják. 

Origo
14:22

A szocialisták nem tettek semmit

Tállai András szerint az MSZP idején virágzott az offshore üzlet. A szocialisták azért támadják Rogán Antalt, mert ő sorolta fel a brókercégek barátait: azt a 12 képviselőt, akik nem szavazták meg a vagyonzártörvényt. 

 

Origo
14:25

Simor András a fő offshore lovag

Tóth Csaba viszonválaszában közölte: Rogán Antal vonta ki az off-shore osztalékokat és utalásokat az adókötelezettség alól. Tállai ezt cáfolta és közölte Simor András a fő offshore lovag.

Origo
14:31

Novák Előd személyes érintettsége

Novák Előd személyes érintettség miatt kapott szót. Visszautasította Legény Zsolt (MSZP) óvodás felszólalását, ami szerinte az "aki mondja másra, az mondja magára" kategóriát merítette ki. A Jobbik továbbra is üldözi a politikusbűnözést, az ő esetében nem történt visszaélés.

Vége az azonnali kérdéseknek. Köszönjük a figyelmet!

Még több bejegyzés