Rágalmazás miatt feljelentést tesz két MSZP-s jelölt

Vágólapra másolva!
Feljelentést tesz két MSZP-s képviselőjelölt, mivel olyan szórólapok jelentek meg, amelyek szerint korábban együtt szavaztak a parlamentben Gyurcsány Ferenccel. A politikusok szerint nem szavazhattak együtt a korábbi kormányfővel, akkor ugyanis nem voltak képviselők.
Vágólapra másolva!

Rágalmazás miatt feljelentést tesz két szocialista képviselőjelölt. Jeszenszki András és Kispál Tibor azért fordul bírósághoz, mert a személyüket érintő, hamis állítások jelentek meg szórólapokon. Erről a két jelölt Budai Bernadettel, a párt szóvivőjével közösen tartott vasárnapi sajtótájékoztatón számolt be.

A szóvivő szerint a szórólapokon az jelent meg, hogy a képviselőjelöltek együtt szavaztak Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfővel, pedig a jelöltek akkor nem is voltak képviselők. Budai Bernadett azt mondta: a Fidesz hazug rágalomkampánya olyan hangulatot gerjeszt, amelyben a szocialista politikusok éles lőszert, fehér port kaphatnak". A feljelentésen túl a párt az Országos Választási Bizottságot (OVB) is megkeresi az eset miatt - tette hozzá. Jeszenszkit az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 1. számú választókerületében, Kispált a budapesti 9. számú választókerületben indítja.