C. Ronaldo mezével büszkélkedik Orbán

Vágólapra másolva!
Cristiano Rondaldo és Iker Casillas, a spanyol Real Madrid futballistái által dedikált mezekkel büszkélkedik Facebook-oldalán Orbán Viktor, a Fidesz elnöke. Orbán azt írja: a személyesen neki dedikált mezek a kampány eddigi legnagyobb zsákmányai.
Vágólapra másolva!

"A kampány eddigi legnagyobb zsákmánya. C. Ronaldo és Iker Casillas által személyesen nekem dedikált mez!" - olvasható Orbán Viktor, Fidesz-elnök Facebook-oldalának legfrissebb bejegyzésében. Az oldal képeket is közöl azokról a mezekről, amelyeket a spanyol Real Madrid futballistái személyesen Orbánnak dedikáltak. A bejegyzésből nem derül ki, hogy a Fidesz elnöke hogyan jutott hozzá a mezekhez.

Orbán Facebook-oldalán január végén jelent meg az első bejegyzés. Ezek főként a kampánnyal foglalkoznak, de a pártelnök számos bejegyzésében fociról is ír. Néhány bejegyzésben a Fidesz szimpatizánsait próbálta közvetlenül megszólítani, többek között februári évértékelő beszéde előtt kért javaslatokat a rajongóktól arra, hogy mivel foglalkozzon beszédében. A pártelnöknek 16 ezer rajongója van a Facebookon.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor