B... ssza meg! - Gyurcsány Ferenc megint trágárkodott - videó

Vágólapra másolva!
Miután a TV2 Tények című hírműsorában egy tanútól az egész ország megtudhatta, hogy a börtönben ülő ügyvéd, Czeglédy Csaba egy cipősdobozban hordta a milliókat Gyurcsány Ferencnek, a bukott miniszterelnök gyorsan válaszolt. Egy abszurd és páratlanul trágár videóval.
Vágólapra másolva!

Az őszödi beszéddel kezdi egyperces Facebook-önreklámját. Gyurcsányra jellemző, hogy soha semmilyen hibáját nem ismeri el, azért is hajtogatja, hogy nem volt hiba az az őszödi beszéd, ahol ocsmány kifejezésekkel vallotta be, hogy kormányzását végighazudta.

A reklámvideó lényege, hogy ő a baloldal megmentője, mindig mindent önzetlenül csinál, és ő - a bukott miniszterelnök, Magyarország legnépszerűtlenebb politikusa - az ország megmentője.

És közben csak a trágárságok.

Mindenesetre megnyugtató, hogy Gyurcsányt és csatlósait nem akármilyen fából faragták. Ahogy érzékelteti, ők olyan éthoszt képviselnek, olyan erkölcsi magasabbrendűséget, ami szinte már huszonkettedik századi. Már-már héroszok, hiszen nem érdekli őket (gyurcsányistákat), hogy „hogy a francba lesz az útiköltség-elszámolás, b.ssza meg”.

Igen, ez Gyurcsány Ferenc. Ja, és az is, akinek Czeglédy Csaba letartóztatott ügyvéd cipődobozban hordja a korrupciós milliókat. Az a Gyurcsány Ferenc, aki beépített embereivel akart szétverni egy másik pártot. És mivel ő a baloldal hőse, logikusan egy másik, nála erősebb baloldali pártot akar szétverni, az MSZP-t.

Ez Gyurcsány Ferenc, aki trágárságözönnel köszönti nagypénteken a húsvétot.