Fidesz: a Jobbik nyilatkozata újabb bizonyíték arra, hogy az ellenzék a "Soros-terv" végrehajtására készül

2018.04.03. 15:36

A Fidesz szerint vasárnap meg kell állítani Soros jelöltjeit, ezért arra kérnek mindenkit, hogy a vasárnapi parlamenti választáson mindkét szavazatával a Fideszt támogassa.

Halász János, a nagyobbik kormánypárt frakciójának szóvivője kedden az MTI-nek kifejtette, hogy a Jobbik megdöbbentő nyilatkozata újabb bizonyíték arra, hogy az ellenzék a "Soros-terv" végrehajtására készül. Gyöngyösi Márton jobbikos országgyűlési képviselő egy nyíltan migránspárti nyilatkozattal üzent Brüsszelnek, egyértelművé tette, hogy a Jobbikra is számíthatnak a migránspárti politikában - mondta.A szóvivő szerint ez köti össze a Jobbikot a többi ellenzéki párttal, Gyurcsányékkal, Karácsonyékkal, a szocialistákkal és az LMP-vel,együtt bontanák le a határzárat és tennék bevándorlóországgá hazánkat.Ezzel ismét egyértelművé vált, hogy a választáson vasárnap Soros jelöltjei fognak szemben állni Orbán Viktor jelöltjeivel - fogalmazott Halász János, hozzátéve, hogy Soros jelöltjei bevándorlóországgá tennék Magyarországot, Orbán Viktor jelöltjei viszont meg fogják védeni hazánkat.

A Fidesz-frakció szóvivője úgy értékelt, hogy az ellenzéki pártok elvtelenek, a hatalomért és a pénzért mindenre képesek, és ez különösen igaz a Jobbikra. Vona Gáborra és pártjára egyszer sem lehetett számítani Magyarország védelmében: megakadályozták a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást, és most összeborulnak azokkal, akik bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot - mondta a politikus.