Kattintson a hírdetésre!

letoltesek
Fallout 2 Theme
Full Patch
The Party Movie

értékelés
Grafika: 5
Zene: 4
Hanghatások: 5
Kezelhetõség: 4
Nehézség: 5
Megtanulási idõ: fél óra

Összesített: 4.5

linkek
No Mutants Allowed
Duck and Cover
Black Isle Studios
Interplay
Nemhivatalos karakter editor


Fallout IICsakúgy, mint az eredetiben, ez alkalommal is lehetõség adódik NPC-ket toborozni a kalandozás során. Ezúttal azonban már õk is fejlõdnek, valamint a páncélzatot is igénybe veszik. A Falloutban barterelni kellett, vagy esetleg lopni, hogy fegyvert adj a kompániádnak, a készítõk javították ezt a hiányosságot. Szintén új, hogy ha útban vannak, csak szólunk, és odébb is állnak pár lépéssel. Ennek hiányában esetenként öldöklésre kényszerültünk, ha valahova beszorítottak az NPC-k. A csatákban is intelligensebben viselkednek a társak, nem lõnek hátba minket, ha éppen útban vagyunk. Viszont ha mi vagy egy másik társunk egy picit is megsebezzük õket (ami azért elõfordul, gépfegyvernél például), akkor nyomban ellenünk fordul.

Új módon adhatjuk meg a csapattagoknak, hogy milyen módon viselkedjenek adott helyzetben. Sajnálatos módon ez néha nem akadályozza meg õket abban, hogy ezzel ellenkezõleg cselekedjenek. Az útvonal megtalálásának képessége is enyhén korlátozott, minthogy kedvencük a szemmel láthatóan hazárdos helyeken, pl. aknákon való átvonulás. A patch javítja az NPC-k számos hibáját (és egyéb bugokat is), viszont az addigi elmentett állások dobhatók a sutba.

Végeredményben a Fallout 2 egy nagyszerû játék, amit a jó kommunikációnak, a jól eltalált küldetéseknek, és még néhány összetevõnek köszönhet. Képesek voltak annyit javítani a Fallouthoz képest, hogy érdemes legyen mindenkinek játszani vele, és megszeretni.

Origo Gamer címlap

Címlap | Online játékok | Hírek | Elõzetesek | Leírások
developed by pangalaktik|mèdia