Miskolci Szalon-Czukor Fesztivál

Vágólapra másolva!
Nagyszabású programsorozattal búcsúztatja az évet Miskolc: a Miskolci Szalon-Czukor fantázianevet viselő ünnepségsorozat november 28-tól egészen az év végéig várja a látogatókat.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]


Színházi előadások, hangversenyek, lovasbemutatók, kézműves vásár, gasztronómiai fesztivál - néhány találomra kiragadott program, ami az elkövetkező bő hónapban várja Miskolcon az érdeklődőket. A rendezvénysorozat két nagyobb részre bontható, az első a karácsony előtti időszakra esik, és értelemszerűen az ünnephez tartozó rendezvények, műsorok és programok lesznek, a másodikban pedig a szilveszteri és újévi mulatságra koncentrálnak. A rendszeres programok között találjuk többek között a Rönkszínház előadásait (minden hétköznap délután fél ötkor, hétvégén délelőtt tizenegykor), többször tart előadást a Miskolci Csodamalom Bábszínház is, de borkostóló (a Szent István téren), vagy az esti hangversenyek is ide kívánkoznak.
A Herman Ottó Múzeum ad helyt a III. Forró italok fesztiváljának (dec. 18.), ahol forralt bor, puncs és teakülönlegességek kapják a főszerepet.

Vasárnaponként ünnepélyes gyertyagyújtás a város hatalmas adventi koszorúján - az elsőt 28-án Dr. Kriza Ákos polgármester gyújtotta meg.

A részletes program ide kattintva érhető el.