Mesehősök korcsolyával - Disney On Ice a Symában

Vágólapra másolva!
Az év végi Disney On Ice előadások lassan hagyományosnak mondhatók Budapesten is, a látványos produkció nem először bilincseli le a fiatalabb és idősebb látogatókat. Az idén négy nap alatt, hat előadás lesz a Dózsa György úti Syma Csarnokban.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]1981-ben indult világ körüli útjára a Disney rajzfilmfigurákkal látványos jégrevüt előadó Walt Disney's World On Ice produkció, ami az elmúlt évtizetdekben számos műsorszámmal járta be a világot. A műsor nevét 1998-ban változtatták Disney On Ice-ra.

Az előadások általában egy-egy Disney (később Disney-Pixar) rajzfilmfiguráit veszik alapul, így kapott külön revüt a Szépség és a szörnyeteg (a maga kilenc évével az egyik legsikeresebb műsor volt), az Aladdin (1993-1997), vagy, hogy az újabbak közül is említsünk, a Szörny Rt. (2003-2007) és a Némó nyomában (szintén az élmezőnyben van a hétéves szériájával). Az idén, itthon a Hihetetlen kalandok Disneylandben című műsorral lépnek fel, ez 2005 óta járja a világot, itthon még nem mutatták be, és nem egy film hőseit vonultatja föl. A főszereplők a nagy klasszikusok felől érkeztek: Mickey és Minnie egér, Donald kacsa, Goofy és Pluto kutya - de a társulatban helyet kapott Buzz Lightyear is a Toy Storyból vagy Stich a Lilo és Stichből.

A műsor csütörtökön és pénteken este fél hétkor, hétvégén délelőtt tizenegykor és du. háromkor kezdődnek.