Ünnepi szókereső

Csomagolópapír
Vágólapra másolva!
Egyik kedvenc rejtvényünk és az ünnepi csomagolóanyagok keresztezéséből született Fabio Milito olasz dizájner univerzális csomagolópapírja és képeslapja.
Vágólapra másolva!

Fabio Milito Wordless elnevezésű kollekciójával tényleg játék lehet a csomagolás. Az olasz dizájner univerzális csomagolópapírja két éve kapható, idén azonban már szókeresős képeslapot is vásárolhatunk, amelyet gyakorlatilag bármilyen ünnepi alkalomra elküldhetünk.

A Wordless kifejezetten ajánlható vásárlásundorban szenvedőknek, hiszen nem kell minden jeles alkalomra újabb és újabb csomagolópapírt vagy ajándékkísérőt és képeslapot venni. Az univerzális papír betűtengere ugyanis húsz jókívánságot rejt, az éppen aktuálisat csak ki kell keresni és bekarikázni. A papír hátoldalán megoldási útmutatót is találunk, ha magunktól nem menne a szókereső.

Forrás: Fabio Milito

A papírral és képeslappal kívánhatunk többek között boldog névnapot, születésnapot, karácsonyt, Valentin-napot, húsvéti ünnepeket, mielőbbi gyógyulást és kellemes nyugdíjas éveket is. A Wordless további előnye, hogy nem fognak a szoba sarkában felhalmozódni a felbontott és félig felhasznált csomagolópapír-gurigák. A dizájner szerint emellett a szókeresős kollekcióval a csomagolás is szórakoztató, nem csak az ajándék kibontása.

Forrás: Fabio Milito