Brit dizájnzacskó ünnepi csömör esetére

Dizájnerzacskó Lydia Leith
Vágólapra másolva!
Lydia Leith kollekciójával kreatív módon nyilváníthat véleményt, ha úgy érzi, elege van a karácsonyból. A híres hányózacskó és a beszólós képeslap mellé Leith tervezett vicces üdvözlőlapokat is.
Vágólapra másolva!

A brit dizájner karácsonyi kollekciója számos kedves darabot tartogat azok számára, akiknek végképp megfeküdte a gyomrát az egy hónapon át tartó Jingle Bells- és Mikulás-dömping. A Merry Christmas and a Happy Spew Year (körülbelül: Boldog karácsonyt és hányásban gazdag újévet kívánok) felirattal díszített hányózacskó három fontba kerül és remekül hasznosítható apróbb ajándékok csomagolóanyagaként.

Forrás: lydialeith.com

Ezen kívül beszólós képeslapot is vásárolhatunk, amely pompás meglepetés lehet azok számára, akiket egész évben el akartunk küldeni melegebb éghajlatra, ám erre nem egészen karácsonyig nem találtuk meg a tökéletes alkalmat.

A karácsonyi kollekció többi darabja már szofisztikáltabb és abszolút vállalható, a piros-kék karácsonyi képeslapok remekül állítanak egymás mellé olyan karácsonyi szimbólumokat, mint Jézus Krisztus és a Mikulás, a szamár és a szarvas, vagy a csillag és a karácsonyi égő.

Forrás: Lyidia Leith.com

Lydia Leith az angol hercegi esküvő révén vált ismertté, akkor állt elő hányózacskó-kollekciójával. A királyi család persze nem repesett a kreatív dizájnért, ám Leith azt nyilatkozta, semmi baja a monarchiával, egyszerűen csak ki akarta figurázni az óriási hajcihőt, amely Kate Middleton és Vilmos herceg esküvőjét övezte. A zacskó gyorsan népszerű lett, több ezer fogyott el belőle és állítólag 40 millió dolláros bevételt hozott.