Szexszel és alkohollal szórakozhat szilveszterkor

2011.12.29. 8:39

Kettesben lesz a párjával szilveszterkor? Feldobhatja az estét erotikus társasjátékkal. Társaságban búcsúztatja az óévet? Próbáljon józan maradni, míg a többiek lerészegednek játék közben! Társasjátékok felnőtteknek.

Hancúr párbaj - erotikus társasjáték felnőtteknek

Forrás: [origo]Ezt a társast 18 év fölött ajánljuk, főleg, ha az asszony fejfájós. Ettől ugyanis elmúlik a hirtelen jött migrénje, és állítólag a gyönyör is garantált.
A Hancúr párbaj megkezdése előtt érdemes felkészülni: hangulatvilágítás, halk, romantikus zene, egy üveg bor, vagy pezsgő, finom gyümölcs (szőlő, eper), masszázsolaj, vagy testápoló fokozza a játék hatását.

A szextársasjáték ugyanolyan alapelven játszható, mint bármely más társasjáték, azzal a különbséggel, hogy itt kártyákból húzott csintalan feladatokat kell végrehajtania a pároknak, mindkettejük örömére. A mezőkön lépkedve szépen fokozatosan érnek el a csúcsig. A játék lényege, hogy a nyerés érdekében (is)csak a legvégén jussanak el az orgazmusig a résztvevők. Ha valaki előbb veszíti el a fejét és a kontrolt vágyai felett, akkor ő veszített és 24 óráig mindent meg kell tennie párjának, lesnie és teljesítenie kell kívánságait, vágyait.

Alkoholi

Forrás: [origo]Ez a társasjáték olyan társaságoknak ajánlott, akik nem riadnak vissza némi alkoholfogyasztástól. A dobozban két játék található. Az egyik a Részegedj okosan, amely kezdő és középhaladó alkoholfogyasztóknak való, nem a teljes lerészegedés a cél. A másik, az Alcoholi csak haladóknak ajánlott, és csak a legkeményebb ivók játsszák tömény itallal.

A játék menete: A résztvevők játékos formában tehetik próbára alkoholtűrő képességüket. Mezőről mezőre haladva játékos feladatok közben derül ki, ki dől el leghamarabb és ki bírja legtovább. Fogjon maximum 6 elvetemült, mindenre elszánt barátot, szerezzen be minél több alkoholt, üljenek a tábla köré és már indulhat is a játék! A játék lényege, hogy a táblán lévő instrukciók pontos betartása mellett minél előbb és minél józanabbul célba érjünk. A játék során többféle alkohol fajtával ismerkedhetnek meg a játékosok: pezsgővel, borral, sörrel és töménnyel.