Vágólapra másolva!
Ha túléltük a szilvesztert és csak enyhe macskajaj gyötör, használjuk ki a vasárnapot és keressünk valami laza, pihentető programot. Tippek, hogy jól induljon 2012.
Vágólapra másolva!

Mozi
Január elseje ideális egy esti mozizáshoz, a süppedős székekben jólesik elnyúlni az előző esti parti után. Ilyenkor ne horrort válasszunk, hanem valamilyen vidám, jókedvre derítő mozit. Nekünk tetszene: Almanya, a török paradicsom, Barney és a nők, Laza esküvő, Fifti-fifti, Csizmás kandúr, Táncoló talpak 2. Otthon is berakhatunk egy dvd-t, például valamilyen téli filmet.

Fürdő
Meleg víz, szauna, nyugalom - kell ennél több, hogy kisimuljanak az idegek? A Széchenyi, a Gellért, a Rudas és a Király fürdő január elsején délelőtt 11-től este 8 óráig tart nyitva.

Forrás: AFP/Luciano Lepre

Afterparti zenével
A Gödörben egy szál gitárral fellép Bródy János, Bérczesi Róbert, Frenk és Víg Mihály. A nyugtató muzsikát babzsákfoteleken fekve hallgathatjuk, belépő 1000 Ft.
Ha komolyzenére vágyunk, menjünk el a Művészetek Palotájába, vagy az Olasz Kultúrintézetbe, ahol újévi hangversenyt tartanak. A Művészetek Palotájában 2008 óta minden január elsején Haydn oratóriuma, A teremtés csendül fel, a hagyomány idén is folytatódik.
Idén először ad újévi koncertet a Budapest Klezmer Band. A koncert este nyolc órakor kezdődik a Budapest Kongresszusi Központban.

Ki a szabadba
Sportrajongókat felfrissítheti egy laza futás, például egy szigetkör a Margitszigeten, vagy bárhol közel a lakóhelyünkhöz. Egy könnyű séta is segít, hogy kiszellőzzön a fejünk és korizni is kimehetünk - csak a forralt bort kerüljük el.

Társas
Az se baj, ha otthon lazítanánk. Vegyünk elő egy társast, felnőtt, vagy családi kiadásban és köszöntsük játékkal az újévet.