Vágólapra másolva!
Nem kell feltétlenül mélyre nyúlni ahhoz a pénztárcánkban, hogy örömöt szerezhessünk. Egyre nagyobb divat a saját kezű alkotás ajándékozása, ilyenkor, karácsonykor is.
Vágólapra másolva!

Kézműves ötletben nincs hiány. Ám az, aki a kétkezi alkotás helyett a valóban pénztárcakímélő varázslatot választaná, szintén egyedi és életre szóló ajándékkal lepheti meg szeretteit, ha kicsit elengedi a fantáziáját.

Technikailag sem kell túlságosan felkészültnek lenni ahhoz, hogy összeállíthassunk egy CD-t a másik személy számára, az ő kedves dalaiból, vagy akár felolvashatunk egy mesét, énekelhetünk mi magunk is meglepetésként a felvételen. Ha e téren nem dicsekedhetünk tehetséggel, még mindig van más megoldás: emlékkönyv létrehozása közös események fotóiból, vagy a másik számára kedves országok képeiből.

Forrás: fickr/alexanderward12

Talán ennél is kreatívabb és felemelőbb meglepetés a meseírás, amelynek központi hősévé akár az ajándékozandó családtagot vagy barátot tehetjük, aki izgalmas kalandokon keresztül jutva végül természetesen célba ér, és megvalósítja álmait. Ha ezt a mesekönyvet még illusztráljuk is, garantáltan megható ajándékká varázsoljuk azt a másik fél számára.