Vágólapra másolva!
Összeállításunkban négy romantikus, karácsonyi filmet találtok, amit mi kifejezetten a női olvasóink figyelmébe szeretnénk ajánlani!
Vágólapra másolva!

Kőkemény család

Sarah Jessica Parker a főszereplője annak a karácsonykor játszódó romantikus, családi vígjátéknak, ami ugyanakkor komoly kérdéseket is boncolgat. A kényes és munkamániás Meredith, az új menyjelölt alaposan felfogatja a Stone família életét. Ez a film telev an egy nagycsalád életéből jól ismert karcsácsonyi ramazurival.

Ősz New Yorkban

Akik a vígjátékok helyett inkább az érzelgős alkotásokat kedvelik, azoknak ajánljuk az Ősz New Yorkban című filmet. Richard Gere egy agglegényt alakít, aki évekkel később beleszeret korábbi barátnője lányába. A Winona Ryder által megformált karakter tényleg rabul ejti a nőcsábász szívét, ami hamar össze is törik, hiszen a szerelem ideje véges. Csodás kettesben töltött karácsony, így jelenik meg az ünnep ebben a filmben.

Kisasszonyok

Még egy Winona Ryder film felkerült a listánkra, hiszen ha romantika, család és karácsony, akkor kötelező mozi a Kisasszonyok. A kosztümös filmben van minden, amire egy romantikus és történésekben gazdag mozira éhes néző vágyhat: szerelem, háború, féltékenység, betegség, és persze egy örömteli, csillogástól igen, de szeretettől semmiképpen sem mentes ünnep.

Aludj csak, én álmodom!

A Sandra Bullock által alakított Lucy jegyárusítóként dolgozik a metróban, unalmas életének egyetlen fénypontja egy vissza-vissza térő utas. Ez az utas egy alkalommal a vágányok közé esik, és kómába kerül. A lány meglátogatja a kórházban, ahol a családja a fiú barátnőjének hiszi, így bekerül a családba, egy olyan életet kap, amire vágyott. De persze végig ott lebeg a feszültség, mi lesz, ha a fiú felébred egyszer a kómából?