Agyunkra mennek, mégis szeretjük őket

Vágólapra másolva!
Fagyöngy alatt feszengő kamasz, flipperező szerelmesek, kínos műsorszámmal büntető unokaöcs. Sofia Coppola leszámolt a giccses és álságos ünnepi hangulattal, négy őszinte és mókás reklámspotban mesél arról, hogy nem feltétlenül kell értenünk a családtagjainkat ahhoz, hogy szeressük őket.
Vágólapra másolva!

A tehetséges rendező (Lopom a sztárom, Elveszett jelentés) Gap ruhamárka felkérésére készített félperces szösszenetei kedvesek, hangulatosak, mégsem nyálasak. Az első klipben egy fiatal lány hazaérkezik az ünneplő családtagoktól nyüzsgő házba, ahol rögtön mindenki lerohanja, kioktatja, az öccse a szeretet jeleként oldalba vágja, a csecsemők pedig üvöltenek, miközben Johnny Cash rabságról szóló száma (I got stripes) szól a háttérben.

A második, kifejezetten bájos spotban az illedelmesen és visszafogottan ünneplő emberek között feltűnik egy félénk kamasz srác, aki forralt bort szorongatva igyekszik a fagyöngy alatt álldogáló jóval idősebb, ám nagyon csinos nőhöz sündörögni. A terv nem válik be, de karácsonykor még az ilyen próbálkozásokat is hajlamosak vagyunk elintézni egy mosollyal.

Tipikus kínos karácsonyi jelenet, amikor a szülők tehetségesnek vélt cuki gyerekeiket szerepeltetik a nagycsalád előtt. A Sanzonénekes című spotban egy lelkes kisfiú tátogja végig elszántan a Cry című Johnnie Ray számot, miközben a többiek unottan szemlélik, illetve beszélgetéssel kötik le magukat a műsorszám alatt. Ugye, hogy mindenki élt már át hasonlót a nagy családi rendezvényeken?

Nem Sofia Coppola az egyetlen híres rendező, aki a Gap márkával dolgozik. Ősszel David Fincher (Holtodiglan, A tetovált lány) rendezett néhány menő fekete-fehér spotot, amelyekben határozottan több formás női hátsóra feszülő farmer kapott szerepet, mint Sofia Coppola ünnepi videóiban. A Flipper című negyedik spotba azonban jutott egy szexin játékgépező fiatal lány, aki képtelen abbahagyni a golyócsapkodást, miközben az asztalnál hagyott pasija türelmesen gyönyörködik benne.

Az ausztrál Batman gyerekekkel jótékonykodikhttps://www.tvgo.hu/cikk/709021_sajat_batmobilt_epitett_egy_ausztral_ferfiA hobbit teljes sztorija bő egy percbenhttps://www.tvgo.hu/cikk/691102_a_hobbit_teljes_sztorija_bo_egy_percbenJelmez teszi az emberthttps://www.tvgo.hu/cikk/692379_amikor_muszaj_jelmezt_huzni