Mielőtt komoly tízezreket költene gyerekjátékokra, hoztunk pár tesztet. Két babás tesztet lányoknak és egy transformereset fiúknak. Az ár nem elhanyagolható, így fontos kérdés, megéri-e a 10-17 ezerért bebisilő baba vagy az olcsó, de rossz minőségű látványkarakter? Nézze meg és döntsön.

Múlt héten a lakást összevizező Pancs Mancsot, ivás közben röfögő és sípoló szívószálakat, valamint kicsit veszélyes repülő szörnycsúzlit mutatott be nekünk Játékteszt Dávid, youtuber. Ha lemaradt volna róluk, ezen a linken visszanézheti:

Lea nem sír, hanem úgy visít, mint a fába szorul féreg

A játék leírása szerint szegény kis Lea Baba nagyon sír. Azért hogy abbahagyja oda kell adni neki a cumiját. A játék igazi könnyeket hullat, ugyanis vízzel kell feltölteni. Kezeit és lábait mozgatja, és olyan hangokat ad, mint egy igazi élő kisbaba, így még élethűbb. Sőt, ahogy a videóból hallani, még ennél is erőteljesebben reagál, már-már idegesítő, amit produkál. Figyelem, fontos, hogy a játék működéséhez 2db AAA elem szükséges, amit a csomagolás ugyan tartalmaz, de ki tudja, mennyi ideje állhat a polcon, érdemes friss elemet is venni tartaléknak.

Árát tekintve 10 500.- és 13 000.- Forint között kapható.

15 ezerért már élethűen bepisil és bekakil

Nem ad visító hangot a Baby Born 8 funkciós interaktív lány babája, cserébe viszont jöhet a bili vagy a pelenkacsere. Rózsaszín ruhácskát és sapkát, kis karján pedig karkötőt hord. Amikor lefekszik, becsukja a szemét és az igazak álmát alussza. Éhes és szomjas, egyszerűen megetethető. A pocakján lévő gombot megnyomva jöhet a bili vagy a pelenkacsere. Mérete 43 cm.

Árát tekintve pedig 13 990.-től egésze 17 700.- Forintba is kerülhet,

vagyis nem egy olcsó mulatság két egyszerű funkcióért cserébe, de persze, hogy is mérhetnénk pénzben az anyai ösztönök játékos formában történő tanulását.

Hívogató, de gagyi a kínai Transformer

Az egyik, ha nem a legmenőbb karakter Optimus Prime, a Transformerek fővezére. Viszont, ahogy a videóban is látható, nagyon könnyen megsérült már a kibontás közben. A műanyagról a rögzítés leszedésekor lepattogzott a festék.

A játék azért volt csábító, mert árát tekintve 5 000.- Forintba került,

amelyért cserébe egy 25 cm-es, vagyis kifejezetten kézre való kétfunkciós játékot kapunk, ahol külön élmény az átalakítás. Igen ám, de műanyagból nem a legjobbat használták a gyártáskor, így összecsukni sem annyira könnyű, sőt, stabilan sem tartja magát a játék! Úgyhogy a látványra méretes, árban kifejezetten olcsónak tűnő játék könnyen vezethet hatalmas csalódottsághoz...

További játéktesztek a YouTube-on, a Facebook-oldalt itt találja, Instagram fotók és minivideók itt: