Enrique Iglesias csak viccből énekel hamisan<br/>

Vágólapra másolva!
Az interneten bő egy hónapja terjed az a hangfelvétel, amit állítólag Enrique Iglesias egy varsói fellépésén rögzített a hangtechnikus, hogy mindenki hallja, amit csak ő hall, vagyis azt, amikor a playback alatt a latin szívtipró éppen a Rhythm Divine című slágerét üvölti a mikrofonba artikulálatlanul és teljesen hamisan. A felvételt nemrég Howard Stern, Amerika legrettegettebb és legnépszerűbb rádiósa is lejátszotta műsorában, amire aztán Enrique tábora nem győzte magyarázni a csúfos bizonyítványt.
Vágólapra másolva!

Enrique Modenában - élőben


A 25 éves, egyszeres Grammy-díjas Enrique egyébként bárkinek szívesen bebizonyítja, hogy tud énekelni; ezt vágta oda válaszként azoknak a lengyel rádióállomásoknak, akik először blamálták a nagy nyilvánosság előtt, és Howard Sternnek is, aki amerikaiak milliói előtt alázta porig. Akadnak persze olyanok is, akiknek nem kell ilyesfajta bizonyíték: Luciano Pavarotti például, aki meghívta, hogy vegyen részt az idei Pavarotti and Friends koncerten, június 6-án Modenában.

De a legnyomósabb érv, ami Enrique énektudását alátámasztja, nem más, mint a bársonyhangú Julio Iglesias: a papa valószínűleg nem hagyná fiát érvényesülni, ha úgy látná, hogy az szégyent hoz a nevére.

[origo]

Ajánló: