Hallgasson bele a Spice Girls új albumába!<br/>

Vágólapra másolva!
November 6-án jelent meg a Spice Girls új, sorrendben harmadik, Geri Halliwell nélkül az első albuma Forever címmel. Az EMI Music Hungary jóvoltából belehallgathatnak mind a 11 új dalba, és eldönthetik, megérte-e a hosszú várakozás.
Vágólapra másolva!

Majdnem napra pontosan három évvel a Spiceworld után jelenik meg világszerte a Spice Girls új, harmadik albuma. A Forever 14 hónap alatt készült Londonban, Miamiban és Los Angelesben, olyan neves producerek irányításával, mint a Whitney Houstonnal, Toni Braxtonnal és Jennifer Lopezzel is dolgozó Rodney Jenkins, vagy Janet Jackson legnagyobb sikereinek kovácsai, a Jimmy Jam-Terry Lewis duó. A lemez hangzása ennek megfelelően feszesebb, funkisabb annál, amit a lányoktól megszokhattunk. A Spice Girlök mégis a hangjukra a legbüszkébbek, szerintük hatalmasat fejlődött az énektudásuk a Spiceworld óta. Az album beharangozó kislemeze, a Holler/Let Love Lead The Way megjelenésének hetében egyből az angol slágerlista élére ugrott - ez a Spice Girls 9. number one-ja hazájában, ami rekord -, ami azt jelzi, hogy a Spice Girlst egyelőre még hiba volna leírni.

A Spice Girls lemezeinek magyarországi kiadója, az EMI Music Hungary jóvoltából az [origo] olvasói belehallgathatnak a Forever mind a 11 dalába. A kb. 20 másodperces részletek meghallgatásához RealPlayer szükséges.

A lemezhez kapcsolódó honlap.