Britneyvel duettet tervez a barátja

Vágólapra másolva!
Az 'N Sync énekese, Justin Timberlake duettet szeretne lemezre énekelni barátnőjével, Britney Spearsszel.
Vágólapra másolva!

A 20 éves Timberlake a Rolling Stone magazinnak nyilatkozott dédelgetett tervéről. Elmondta, hogy a duettet csak akkor tartja reálisnak "ha az idő megérett rá". "Úgy érzem, ehhez művészileg még érnünk kell" - ismerte el az 'N Sync szívtiprója. Arra a kérdésre, hogy milyen elképzelései vannak a Britneyvel közös dalt illetően, Timberlake így válaszolt: "Olyan dalt szeretnék, amilyet még nem hallottak tőlünk".

Timberlake azt is elárulta, hogy próbálja Britneyt az általa képviselt rágógumi popzenétől a "keményebb hangzások" felé terelni. Együttese, az 'N Sync ezt már megtette: új, július 24-én megjelent Celebrity című albumuk már - saját definíciójuk szerint - a "dirty pop", vagyis a "koszos popzene" jegyében fogant, magába olvasztva a rock, a hiphop és a modern tánczenei elemeit.

Hogy barátja mekkora hatással van Britneyre, az kiderül november 6-án; ekkor jelenik meg a pophercegnő harmadik albuma. Mindenesetre a lemez egyik producere ugyanaz, aki az 'N Sync új hangzását is kitalálta: Brian Transeau, azaz a trance zenében jeleskedő BT.