Vágólapra másolva!
A múlt heti premier után július 27-én, 29-én, augusztus 3-án, 5-én, 10-én és 17-én tűzi műsorára a Madách Színház társulata A magyar operett története című különleges előadását.
Vágólapra másolva!

A műsorban olyan híres operettekből csendülnek fel részletek, mint a Bál a Savoyban, A víg özvegy, a Bob herceg, A mosoly országa, a Csárdáskirálynő, vagy a Marica grófnő, de emellett érdekes történeteket is megtudhatnak a nézők a mind a művek keletkezéséről, mind pedig azok szerzőiről. Így világhírű operettszerzőink, Huszka Jenő, Kálmán Imre, Ábrahám Pál és Lehár Ferenc akkori életébe is bepillanthatunk a társulat jóvoltából.

A magyar operett története című est rendezője Kerényi Imre, koreográfusa Molnár Ferenc. A főbb szerepekben Keszei Borit, Pérchy Kornéliát, Csarnóy Zsuzsát, Nyári Zoltánt, Fekete Attilát, Csutka Istvánt, Timkó Esztert, Kautzky Armandot, Ladinek Juditot, Debreczeny Csabát és Weil Róbertet láthatja-hallhatja a közönség. Az esteken a Makláry László által dirigált Budapesti Strauss Zenekar zenél, de a Madách Színház Tánckara is részt vesz a produkcióban.