Egyelőre a klinikán marad AJ

A Backstreet Boys egyik tagja, AJ McLean két héttel meghosszabbítja klinikai kezelését. A popsztár depresszióval, pánikbetegséggel és alkoholizmussal küszködik.

AJ McLean először egy 30 napos rehabilitációs programra vállalkozott, melynek segítségével depresszióját, pánikbetegségét és alkoholizmusát akarta legyőzni, de orvosai tanácsára a kezelést további két héttel meghosszabbítják - adta hírül a BBC.

A Backstreet Boys emiatt amerikai turnéjának újabb tíz fellépését helyezte át új időpontra, a washingtoni és Los Angeles-i koncertek pedig idő hiányában elmaradnak.

Nick Carter, a banda egyik tagja, elmondta: nagyon hálásak a rajongóknak, hogy a nehéz időszakban is kitartanak mellettük, majd hozzátette: érdemes megvárni az öt fiú közös színpadra lépését.

AJ (23) július 9-én vonult be egy, a nagyközönség előtt titokban tartott klinikára. A zenekar többi tagja támogatásáról biztosította McLean-t, amit website-jukon a következőképp deklaráltak: "AJ a barátunk, a testvérünk. Teljes szívvel segítjük őt ez alatt a nehéz időszak alatt. Szerencsére AJ felismerte, hogy egyedül nem képes megoldani a problémáit." A bandatagok szerint McLean mostani betegségének részben nagymamája nemrég bekövetkezett halála az oka. 

A turné, melyen legújabb albumukat, a Black and Blue-t mutatják be, a tervezett augusztus 7-i időpont helyett október 20-án végződik Vancuoverben.